Catering og frokostordning i hovedstaden og omkringliggende områder

Bestil unik catering fra Madkonceptet. Der er flere gode grunde til at vælge netop dette cateringfirma i stedet for mange andre i København. Læs mere om hvorfor her. Vi kigger også på deres velrenommerede frokostordning, som adskillige virksomheder i Hovedstadsområdet er forelskede i.

Madkonceptet

Madkonceptet og deres catering i KBH

Madkonceptet er specialister i festmad. De udarbejder catering til livets store begivenheder, og selvfølgelig også til de mindre. Uanset hvad, er I sikrede en madoplevelse langt ud over det sædvanlige niveau, man forbinder med diner transportable. Der er flere gode grunde til netop dette, men en af de største er råvarekvaliteten. Hvis man går på kompromis med ingredienserne, så kommer resultatet til at lide uanset hvad; Noget som andre cateringleverandører desværre ikke altid har erfaret. Inden for catering tilbyder www.madkonceptet.dk bl.a. julefrokost, nytårsmenu, konfirmationsbuffet, tapas og forskellige buffeter. De går op i sæsonens råvarer og tilbyder derfor også sæsonens tilbud, hvor man kan få noget lækkert for en god pris. Catering hos Madkonceptet handler også om receptionsmenuer, brunch og selvfølgelig den klassiske 3-retters menu. Vælg også imellem friske, nærende og sprøde salater direkte på madkonceptet.dk. Forventer du det bedste i catering til din fest? Så skal du vælge Madkonceptet.

Aldrig gå på kompromis med en frokostordning

Oplev deres frokostordning, der hurtigt går hen og bliver til et samlingspunkt. Vi bruger mange af ugens timer på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt at tænke i nye baner og skabe et sted, der er vidunderligt at være. Det betyder meget for vores samlede velvære. En frokostordning fra Madkonceptet har vist sig at være fantastisk for mange virksomheder i KBH. Du kan også blive en af de tilfredse kunder, der i hverdagen modtager firmafrokost. Tilmeld dit firma allerede i dag på madkonceptet.dk, og få frokostordning leveret til døren. Friskheden er et nøglepunkt for deres firmafrokost. Hver dag arbejder det engagerede personale på at skabe den bedste frokostoplevelse for jer.