Himmerlands Pejsecenter forhandler pejseindsatse og pilleovne til gode priser

Himmerlands Pejsecenter fører et stort udvalg af pejse og brændeovne. Læs mere her, hvis du fx er på jagt efter en pejseindsats eller en smart pilleovn.

Himmerlands Pejsecenter

Stort udvalg af pejseindsatse til ethvert behov

Når efteråret og vinteren rammer i Danmark, så er der ikke noget, der kan redde humøret som en god levende ild hjemme i stuen, der knitrer og sender sit varme flakkende lys ud i rummet. Hos Himmerlands Pejsecenter kan du finde en super pejseindsats, og der findes både 1-sidede, 2-sidede og 3-sidede modeller, så du kan være sikker på at finde lige noget for dig. En 3-sidet model kaster både varme og lys i flere retninger end de andre, men kræver til gengæld mere plads. Den indbyggede 1-sidede pejseindsats er den mest klassiske, og der findes smukke modeller fra bl.a. det danske HWAM, som laver nogle fantastiske pejse. Hvis du vil have din pejs på et hjørne, så er det en 2-sidet pejseindsats, du skal have installeret. Dette er ofte super smukt og elegant, og den sender således varmen og lyset ud i begge hjørner af rummet. Læs mere på www.himmerlandspejsecenter.dk.

Pilleovn med topafgang eller bagudgang

Drømmer du om en brændeovn, så skal du måske overveje en pilleovn, som ofte er en mere klimavenlig løsning. Træpiller er ofte lavet af overskudstræ fra bl.a. gulvproduktion, og bliver presset sammen under enormt tryk, således at brændværdien bliver optimeret gevaldigt. Der findes mange forskellige pilleovne hos Himmerlands Pejsecenter, og de lever alle op til de skrappe krav, der stilles i dag til brændeovne om begrænset klimabelastning og energieffektivitet. Du kan helt sikkert finde en super god model på siden, hvor der findes modeller med topafgang eller bagudgang. Træpiller er også ofte en bedre økonomisk løsning, da de brænder godt og længe. Du kan købe træpiller der, hvor du også køber brænde. Gå efter de mærker, der bruger overskudstræ fra andre træindustrier, da det ofte er enormt godt træ, som brænder længe og afgiver god varme. Klik ind på hjemmesiden himmerlandspejsecenter.dk og find din nye pilleovn til en billig pris.