JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor forhandler kvalitetsmærker som Hanwag og Betetta

Hvis du læser med her, kan du blive meget, meget klogere på en af de bedste forhandlere af produkter til jægere, fiskere og friluftsentusiaster, der findes i hele det ganske danske land. Det drejer sig naturligvis om JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor. De sælger bl.a. produkter fra Hanwag og Beretta.

JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor

Hanwag sko og støvler til outdoor og jagt

I dette afsnit skal det netop handle om Hanwag, der producerer nogle af de mest populære produkter i det store og imponerende udvalg hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor. Hanwag fremstiller nemlig nogle af markedets bedste sko og støvler til outdoor- og jagtfolket. Designet ud fra et formål om at skabe komfortable, sikre og holdbare sko og støvler, er Hanwag et anerkendt brand blandt både professionelle og hobbyister – og netop derfor forhandler JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor da også et bredt udsnit af sko og støvler fra Hanwag. Skotøjsmærket indkapsler på mange måder de klassiske dyder hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor: Nemlig at alle fortjener høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Så hvorfor ikke købe et par sko fra Hanwag hos den velassorterede forhandler allerede i dag?

Se også det store udvalg af Beretta våben på jafi.dk

Som et seriøst foretagende, der brænder for at levere kvalitetsprodukter til inkarnerede jægere, forhandler JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor også våben fra Beretta. Det er ikke for sjovt, at Beretta er et ikonisk mærke. For når snakken falder på skydevåben, er der ikke mange, der når Beretta til sokkeholderne. Hvis du fx køber et haglgevær fra Beretta hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor, er det også værd at nævne, at den danske forhandler også har sin egen skydebane. Her kan du få skudt dit våben ind – også når det drejer sig om et våben fra Beretta. Det er både nemt og smart. Hvis du klikker ind på jafi.dk, kan du læse mere om foretagendets skydebane og andre ydelser, ligesom du kan gå på opdagelse i deres fascinerende udvalg af våben.