Gør dit hjem mere intelligent med diverse produkter fra Netatmo og Philips Hue

Netatmo og Philips Hue er to af de allermest interessante og troværdige mærker inden for smart home-branchen. Den danske webshop Smart.dk har netop et stort udvalg af produkter fra de to brands, som har fået mange danskere til at forelske sig i idéen om at gøre deres hjem mere intelligent med en række praktiske løsninger.

Smart.dk

Netatmo vejrstation og udendørs kamera

Netatmo er et af den slags mærker, som bare kan det hele. Om du så er på udkig efter en vejrstation, et udendørs kamera eller noget tredje, så er Netatmo noget for dig. Deres produkter er altid af utrolig høj kvalitet, og selvom du vil opleve, at der næsten ikke er noget sjovere end at sidde og hygge sig med sine nye produkter fra Netatmo, så er det meget mere end blot legetøj til voksne. For Netatmo laver nemlig kun produkter, som også er enormt praktiske og gør din hverdag nemmere. Tag for eksempel deres vejrstation. Udover at du helt præcist og minutiøst kan måle temperaturen både indendørs og udendørs, har du også muligheden for at måle luftfugtigheden og støjniveau. En vejrstation fra Netatmo indsamler også data, som du kan monitorere i nuet, ligesom du kan kortlægge mønstre om fx ude- og indeklima, der kan hjælpe dig med at korrigere dit energiforbrug.

Trådløs belysning med Philips Hue

Philips Hue er et brand, som efterhånden ikke behøver nogen introduktion. Men skulle du alligevel aldrig have hørt om det, kan du godt læse med her. Philips Hue har nemlig revolutioneret måden, man kan bruge belysning på. Deres produktkatalog er igennem årerne vokset og vokset, men hjørnestenen af det hele er deres lyspærer, som tilkobles dit trådløse internet. Du kan dermed styre lyset med fx din smartphone, ligesom du kan lave indstillinger, der fx gør, at dine pærer imiterer en solopgang eller –nedgang, sådan så du får en naturlig rytme i lyset af i dit hjem. Det er noget af det, der gør, at Philips Hue er blevet så populært. Så fyld indkøbskurven med produkter fra Philips Hue på www.smart.dk – og oplev hvordan trådløs belysning kan gøre dit liv bedre.