GlobalDenmark tilbyder bl.a. et engelsk kursus og hjælp til oversættelse fra dansk til engelsk

Hos GlobalDenmark arbejdes der med kommunikation, så du bliver tryg i det engelske sprog. Det betyder, at du får en udvidet sproglig horisont, men stadigvæk bevarer din egen personlighed i formuleringen. De hjælper dig oversættelse fra dansk til engelsk samt at finde dit eget udtryk på deres engelsk kursus, så det bliver naturligt for dig at tale engelsk, som slutteligt gør din sproglige tryghedszone større.

GlobalDenmark

Effektivt og lærerigt engelsk kursus

GlobalDenmark har hjulpet ministerier og styrelser samt hele den private sektor med deres engelske sprogfærdigheder igennem deres engelsk kursus, som du nu har mulighed for at melde dig til. Kurset bearbejder dit arbejdssprog, men kan også hjælpe dig med, hvordan du bliver bedre til at præsentere et emne. Hos GlobalDenmark har de fokus på dine kompetencer, og går efter at blande dem med deres sproglige kompetencer igennem deres engelsk kursus. Det sikrer, at der opnås en god kombination af personlige, faglige, kulturelle og sproglige kompetencer. Igen; det er vigtigt for dem, at de ikke glemmer din kultur og personlighed i sproget. Du kan desuden deltage i et personligt coachingforløb, som foregår på engelsk, hvor kreativitet og personlig indsigt er i højsæde.

Hjælp til oversættelse fra dansk til engelsk

GlobalDenmark har et team, som består af oversættere og statsautoriserede translatører, som gør at du får den bedst mulige oversættelse fra dansk til engelsk. Dette sikrer en høj kvalitet til dine pressemeddelelser, videnskabelige artikler m.m. Læs mere på global-denmark.dk, som har over 15 års erfaring med oversættelser, herunder oversættelse fra dansk til engelsk. I alle oversættelsesprojekter er deres oversætter din projektleder, hvilket betyder at du har et tæt forhold til dem, og på den måde har en finger på pulsen i projektet. Således kombinerer GlobalDenmark din kultur og personlighed sammen med deres ekspertise indenfor oversættelse. Det giver en bedre oversættelse og øger fleksibilitet i oversættelsen fra dansk til engelsk, så de sammen med dig opnår den bedste løsning.

GlobalDenmark tilbyder dig sproglige løsninger igennem skræddersyede forløb, engelske kurser eller uddannede translatører. Uanset om det er oversættelse fra dansk til engelsk eller dit eget sprog, som skal styrkes, så er der en løsning til dig.