Giv din indretning et unikt input med kelim tæpper og vintage gulv puder

Hos www.noeola.dk får du både kvalitet, håndværk og æstetik for dine penge. Her finder du kelim tæpper og gulv puder, der alle er forskellige, så du får et enestående input til din indretning. Du finder produkterne på Noeolas hjemmeside, samt i den lille butik, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal have med hjem.

Noeola

Kelim tæpper i flotte farver

Leder du efter et friskt pust til din indretning? Hos Noeola finder du de unikke og smukke kelim tæpper i forskellige farver og størrelser. Kelim tæpperne fra Noeola er vævet i Tyrkiet og håndplukket af Noeola selv. Alle kelim tæpper er enestående, og de fås i forskellige mønstre og farvepaletter. Der er rig mulighed for at finde et kelim tæppe, der matcher dit hjems indretning, og tæpperne kan passe ind som både bærende udsmykning i dagligstuen, den ekstra detalje i entreen eller noget helt tredje – kun fantasien sætter grænser. Med Noeolas kelimtæpper, der fås både i små, mellem og store størrelser samt som løbere, er det ikke svært at finde præcis det tæppe, der er designet til dit personlige hjem.

Vintage gulv puder

Er du glad for smuk og alternativ indretning, bør du tjekke Noeolas gulv puder ud. Gulv puderne fra Noeola er alle vintage og helt sine egne. Vælger du en gulv pude hos Noeola, er du garanteret en behagelig, detaljeret pude og ikke mindst et helt særligt indspark i dit hjems indretning, som du ikke finder andre steder. Gulv puderne måler 90×90 cm og er derfor egnede til at slænge sig på ved sofabordet omkring et brætspil eller anden form for hyggestund. Som resten af Noeolas produkter, er gulv puderne vævet og nøje udvalgt i Tyrkiet, og ingen puder eller tæpper er helt ens.

Find dit næste tæppe eller pude hos Noeola, der har et helt særligt udvalg af tyrkisk håndlavede produkter i vævet stil. De smukke produkter fås både via Noeolas hjemmeside og i den fysiske butik, hvor tæpper og puder venter på at pryde et nyt hjem.