Alt til landbruget, såsom en balletang, stubfræser, pallegaffel m.m.

Når det kommer til landbrug, er det helt essentielt at have de rette redskaber og maskiner for at få hverdagen til at køre rundt. www.dk-tec.dk er specialister indenfor området og har sat sig det mål at forhandle alt, hvad du kunne få brug for i dit landbrug, ligegyldigt hvor stort eller lille det er. Resultatet af dette er en imponerende og professionel side med en bred vifte af varierede sortimenter med produkter til enhver arbejdsopgave. Tag selv et kig på udvalget af bl.a. jordbor og stubfræsere, balletænger og pallegafler m.m. Mange har allerede DK-TEC som deres foretrukne forhandler, og de kan også blive dine. Tjek dem ud i dag.

Fjern stubbe effektivt med en stubfræser fra DK-TEC

Når du fælder et træ, vil der stå en stub tilbage på jorden. Det er ikke altid, denne stub står i vejen eller er til gene, men når den gør, er det en stubfræser, du skal have fat i. De forhandles i et bredt udvalg hos DK-TEC, som udelukkende præsenterer dig for stubfræsere af høj og holdbar kvalitet, der kan fræse mange stubbe ned i fremtiden. Stubfræseren sørger for at jævne stubben med jorden, så den ikke er i vejen for personer eller køretøjer. Du kan bl.a. bruge stubfræseren til at frigive areal til alt fra anlægning af et bed, en terrasse eller noget helt tredje, der ikke kunne være der før på grund af træ og stub. Find den rette stubfræser i sortimentet i dag, så du snart kan få bedre udnyttet plads på dine udendørs arealer.

Stærk balletang til at transportere høballer

Saml høballer op og transportér dem forsvarligt med en balletang eller et ballespyd fra sortimentet hos DK-TEC. Balletangen er et redskab, der lader dig nemt og sikkert rykke rundt på høballer og holde dem i orden og i systemer på marken. Høballer er nemlig umulige at håndtere, hvis ikke du har det rette udstyr, og det er netop balletænger og -spyd, der skal bruges her. Læs mere om den enkelte balletang med eller uden spyd ved at klikke ind på den på siden. Her er der altid sørget for at skrive detaljerede informationer, så du sikrer dig at bestille det rette for dig og dine behov. 

Du finder ingen bedre forhandler af redskaber og andre produkter til landbruget end hos DK-TEC, der allerede har hjulpet mange med at finde lige, hvad de søgte og manglede.