Pillemadsen forhandler alt i brændsel, heriblandt solide træbriketter og lækre brændetårne m.m.

Du finder ingen bedre forhandler af solid brændsel end hos www.pillemadsen.dk. Tøv derfor ikke med at tage et kig på deres flotte og professionelle hjemmeside, der har hjulpet mange med at finde den helt rette løsning til at varme netop deres hjem op. Gå f.eks. på udkig mellem de brede sortimenter af alt fra brændetårne til træbriketter og -piller m.m. Du er sikker på at finde den rette mængde og prisklasse efter dine ønsker og behov, så giv Pillemadsen en chance i dag.

Pillemadsen

Træbriketter i høj kvalitet

Træbriketter er en smart og populær måde at fyre op på, og du finder et imponerende sortiment heraf hos Pillemadsen. Fælles for alle træbriketter, du finder på siden, er, at de er naturligt brændsel. Vælg mellem en bred vifte af træbriketter, heriblandt af forskellige træsorter og typer. Du kan altid læse yderligere produktinformation om den enkelte slags træbriketter ved at klikke ind på den. Så garanterer du dig selv for at vælge den rigtige type. Træbriketter er desuden også et populært valg grundet deres høje brændværdi, som sikrer dig et godt produkt, som brænder længe og stabilt, så du får mest muligt ud af hver enkel briket.

Praktisk brændetårn til dig, der fyrer meget op

Bruger du ofte og meget brænde derhjemme, kan et brændetårn fra Pillemadsen være den bedste og smarteste løsning for dig. Her præsenteres du for et kvalitetsbevidst udvalg af brændetårne, som kommer i flere forskellige slags og størrelser, så der er rig mulighed for at finde lige det tårn, der passer til dine behov og krav. Vælg bl.a. mellem brændetårne bestående af brænde i aske, birk eller en helt tredje træsort, som du synes bedst om at tænde op med. Ligegyldigt hvilket brændetårn du vælger fra sortimentet, er du dog sikker på, at kvaliteten er høj og leveringen praktisk og hurtig. Slip for konstant at skulle bestille nyt brænde hjem, men få et højt og givende brændetårn, hvorfra du hver dag kan hente nyt brænde ind til brændeovnen eller sågar et bål, hvis vejret er til det. 

Lad dig inspirere til smartere optænding med brændsel af forskellige typer fra Pillemadsen. Hvad end du søger træpiller eller -briketter, pejsebrænde eller tårn af brænde, så finder du det her.