Alt til Rave Party – Shop UV maling og knæklys hos Xtravagant

Er du inviteret til et Rave Party? Så venter der dig bogstaveligt talt et farverigt scenarie. Der er smæk på neonfarverne, når lyset dæmpes, og den elektroniske musik spiller for fulde drøn. Vil du føle dig som en del af fællesskabet til festen, bør du også overveje UV maling, så du ikke bliver overset i mørket!

Shop alt til dit Rave Party hos Xtravagant

Rave-fester er ofte kendetegnet ved, at deltagerne dekorerer sig med UV maling, som lyser op under ultraviolet lys. Farverne kan bruges både på ansigtet og tøjet, da målet er, at deltagerne sammen skaber en visuel effekt, mens der danses løs.

Du kan shoppe alt til det kommende Rave Party hos Xtravagant. Den danske webshop har specialiseret sig i festartikler til diverse temafester, og Rave Party-kategorien er én af de største i sortimentet.  

Xtravagant har lige det, du mangler, om du skal bruge en enkelt tube UV maling, læbestifter eller en komplet pakke med både neonfarver, knæklys og hvide T-shirts. De har også et godt udvalg af kostumer, hvis du vil gå hele vejen med udklædningen til festen.

Så sæt fuld smæk på UV-farverne til dit næste Rave Party med Xtravagant!

Rave Party eller 80’er-fest?

Selvom UV maling traditionelt set bliver forbundet med Rave Party, er der også masser af andre muligheder for at bruge neonfarverne til andre temafester. Har du eksempelvis overvejet at arrangere en 80’er-fest? Her passer neonfarver perfekt ind i temaet, da årtiet var et farvemekka.

Hvis du ikke har mod på at dække ansigtet med neonfarver, giver Xtravagant dig masser af andre muligheder for at implementere neonfarverne i din udklædning. Du kan både få neonfarvede hatte, nethandsker, benvarmere og hairextensions i de klassiske pangfarver, så du kan skrue op for neon-effekten.

Køb dine festartikler her og nu

Festartikler kan gøre den helt store forskel for feststemningen, så grib chancen for at gøre noget ekstra ud af dit Rave Party.

Xtravagant forhandler ikke kun udklædning, men også adskillige produkter til selve festudsmykningen. Det gælder alt fra diskokugler og røgmaskiner til serpentiner, balloner og konfetti – du kan sågar finde drikkevarerne til festen hos Xtravagant.

Hvis du er ude i sidste øjeblik, tilbyder Xtravagant i langt de fleste tilfælde dag-til-dag-levering, hvis du blot overholder de givne ordrefrister.

Så skru op for det kommende Rave Party med Xtravagant, og gør det både ekstra sjovt og festligt!