Skal du bruge en rillefræser til dit næste projekt?

Er du til gør-det-selv-arbejde, kender du måske allerede til en rillefræser. Hvis ikke, så kan du med fordel læse med her i artiklen, hvor vi gennemgår det fantastiske stykke fræseværktøj, der bør have sin faste plads i mange gør-det-selv-folks værktøjskasser. 

En rillefræser er et værktøj, der bruges til at fræse et givent materiale væk, således at du kan få en rille i materialet. Det kan fx være i en mur eller en væg, hvor du kan indlægge rør med ledninger eller eksempelvis vandrør. Du kan med andre ord nemt og hurtigt skjule forskellige installationer i din væg. Det er et alsidigt skæreværktøj, der har mange forskellige anvendelsesmuligheder, fordi det bl.a. både kan fræse i mursten, beton, fuger og meget, meget mere.

Sådan vælger du den rigtige rillefræser

Der findes flere forskellige modeller på markedet, så hvordan vælger du den helt rigtige rillefræser, hvis du endnu ikke har en til samlingen? Først og fremmest skal du overveje, hvad dine specifikke behov er til rillefræserens funktioner. Hvad skal den bruges til lige nu og her eller på sigt? Har du nogle særlige ønsker ift. fræserens klinge eller driftshastighed? Hvilket materiale skal den kunne fræse igennem? 

Hvis du er i tvivl om, hvilken rillefræser du skal vælge, kan du altid kontakte Rivald, som er en online forhandler af forskelligt fræseværktøj. De hjælper dig gerne med at finde den rigtige model ud fra dine ønsker og behov.

Hos Rivald forhandler de et stort udvalg af forskelligt fræseværktøj

Uanset om du er på udkig efter en rillefræser eller andre typer fræsere, kan du med stor fordel starte med at kigge forbi udvalget hos Rivald. De er specialister inden for forskelligt flise- og murerværktøj, og de har derfor et stort sortiment at vælge imellem, når det kommer til fræseværktøj. Derudover tilbyder de rådgivning over både telefonen og via e-mail, så du kan få professionel hjælp til at vælge den helt rigtige fræser til lige netop din opgave. 

De tilbyder også hurtig levering, så køber du en rillefræser eller et andet produkt online i deres webshop, kan du inden for ganske kort tid komme i gang med dit projekt. Med 175 anmeldelser på Trustpilot og en gennemsnitlig score, der ligger på 4,7, kan du være helt tryg ved, at de er de rette til at hjælpe dig og levere dit fræseværktøj.