Elsker du at arbejde med garn? Forkæl dig selv med lækkert Sandnes Sunday garn i smukke farver

Hvis du er på udkig efter garn af høj kvalitet i enestående farvenuancer, er Sandnes Sunday garn et oplagt valg. Sunday garnet er et af Sandnes garns mest populære garntyper, og du kan blive meget klogere på dets mange fordele i artiklen her.

Sandnes Sunday er kvalitetsgarn med et stort potentiale

Som strikker eller hækler findes der ikke noget bedre end at sidde med lækkert garn mellem hænderne og se sit projekt tage form. Når du vælger Sandnes Sunday garn, kan du straks mærke den høje kvalitet. Det består af 100 % merinould og er utrolig lækkert at arbejde med. En af fordelene ved merinould er, at det er en særligt blød uldtype med alle uldens gode egenskaber. 

Sandnes Sunday glider ubesværet på strikkepindene og hæklenålen, hvilket sikrer et jævnt og flot resultat. Af den grund er Sunday garnet yderst velegnet til en lang række strikke- og hækleprojekter.

Sunday garnet er et af Sandnes garns mest populære garntyper

Sandnes Sunday er en af de mest populære garntyper fra den anerkendte norske producent Sandnes garn. Fabrikanten har eksisteret siden 1888 og er i dag en af Nordeuropas største producenter af håndstrikkegarn. Sandnes garn er kendt for at kombinere gamle traditioner og materialer med nye og innovative idéer. Takket være brandets store erfaring med garnproduktion er Sandnes garn i dag i stand til at producere både traditionelt garn, nyere garntyper og moderne designs.

Hos Sandnes garn står Sunday garnet højt på listen over efterstræbte garntyper. En af grundene hertil er dets alsidighed. Det kan nemlig bruges til både strik og hækling af tøj og beklædningsgenstande til børn og voksne. Garnet kan desuden vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader–husk blot at benytte et uldprogram.

Sandnes Sunday er det perfekte valg for alle, nybegyndere som erfarne, der ønsker blødt garn i høj kvalitet.   

Find Sunday garn i unikke farvevarianter hos VegaGarn

Med Sandnes Sunday garn åbner du op for et enestående farveunivers. Garnet findes nemlig i farvevarianter, du ikke ser hos andre Sandnes garner. Du har mulighed for at vælge imellem en mere klassisk farvepalette, fine pastelfarver og mere iøjnefaldende farver. 

Uanset om du er på udkig efter Sandnes Sunday garn i traditionelle eller unikke farver, er VegaGarn stedet at lede. Her kan du udvælge farver som Gul Månesten, Rust og Cacao Nibs og lade smukke projekter hoppe af strikkepindene eller hæklenålen.