Køb fadølsanlæg og CO2 regulatorer til skarpe priser hos tapshop.dk

tapshop.dk er udbyder af en lang række gode produkter, bl.a. fadølsanlæg og CO2 regulatorer, til fornuftige priser. Udvalget byder på kvalitetsrigtige produkter, så man kan sikre sig en god havefest eller lignende, ved køb af fadølsanlæg.

tapshop.dk

Køb fadølsanlæg til skarpe priser

Hos tapshop.dk findes et bredt udvalg af tappeprodukter, hvor der bl.a. er mulighed at købe fadølsanlæg. På siden findes et række forskellige kølere til fadølsanlæg, der sikrer at alle behov bliver dækket. Køb fadølsanlæg hos tapshop.dk og vælg mellem 1 eller 2 haner, alt efter hvilke behov og ønsker man har. Køb fadølsanlæg hos tapshop.dk, som kan servere fra 30 og op til 50 liter i timen, alt efter hvor mange haner der ønskes på anlægget. På den måde vil der være kolde drikkevarer aftenen lang, som fås til skarpe priser. Derudover tilbydes der altid god og hurtigt kundeservice, samt hjælpevideoer til at sætte anlæggene op. Ved køb af fadølsanlæg sker der leveringen mellem 1-2 hverdage, så du får dit produkt hurtigt. Læs eventuelt mere på tapshop.dk.

CO2 regulator

I butikken findes også et bredt udvalg af CO2 regulatorer, som passer til alle de forskellige fadølsanlæg. CO2 regulatorerne monteres direkte på kulsyreflasken, hvorefter at væsken nemt og frit kan flyde ud gennem anlægget. CO2 regulatorerne kan både bruges til alle slags øl, vine, cocktails med mere. CO2 regulatorerne både måler og viser hvor meget tryk er der på, samt hvor meget kulsyre der er tilbage i flasken. På den måde er det altid nemt og overskueligt at sørge for at anlægget aldrig står stille eller går i stå. CO2 regulatorerne som findes hos tapshop.dk fås både med tryk fra 4 bar og op til 7. Ønskes der mere information og viden om produkter, kan der læses og findes videoer på tapshop.dk.
Besøg tapshop.dk allerede i dag, hvis du ønsker et højkvalitetsanlæg til fester eller lignende.