Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj tilbyder alt lige fra fedtsugning til øjenlågsoperation

Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj er blandt nogle af de dygtigste og mest erfarne inden for alt fra fedtsugning til øjenlågsoperation. Læs med her, hvis du vil høre mere om den populære klinik, eller klik ind på deres intuitive, flotte og brugervenlige hjemmeside, plastikkirurgi-aarhus.dk, for at lære mere om deres gode priser og mange behandlingsformer.

Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj

Øjenlågsoperation med pæne resultater

Med en øjenlågsoperation fra Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj kan du altid regne med, at pæne resultater opnås uden komplikationer, overpriser og andre ubehageligheder. Den pålidelige klinik ledes af plastikkirurg Eric Olesen, som har mange års erfaring med at udføre et væld af plastikkirurgiske behandlinger, såsom brystløft, pandeløft og altså øjenlågsoperation. Eric er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi, og hans store ekspertise, erfaring og professionalisme vidner om, at en øjenlågsoperation ikke bare er en øjenlågsoperation. Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj er en af de mest populære klinikker i Østjylland, og Eric har igennem årene hjulpet et hav af glade patienter i Århus med tunge øjenlåg. Med andre ord er du hos den troværdige klinik altid i sikre hænder – uanset om det drejer sig om øjenlågsoperation, brystforstørrelse eller fedtsugning, som du kan læse mere om i næste afsnit.

Fedtsugning

Fedtsugning er et sikkert indgreb, hvor patienten kan være i alt fra let til fuld narkose. Mange danskere får fjernet fedt gennem fedtsugning, og hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj har de naturligvis rigtig stor erfaring med det. Hvis du skulle brænde inde med nogle spørgsmål omkring fedtsugning, skal du endelig ikke tøve med at kontakte den jyske klinik allerede i dag. De modtager alle henvendelser med et smil. Så uanset om du ønsker at tage kontakt over telefonen eller på e-mail, kan du altid forvente at blive mødt med respekt, forståelse og et smil. Klinikken tager både imod henviste og private patienter. Men henvisning eller ej, udfører de altid et godt arbejde til glæde for deres mange patienter.