Bakkebjerg Naturpleje forhandler Stikkan og Logosol savbuk til gode priser

Hvis du interesserer dig for leer og udstyr hertil, kender du med stor sandsynlighed Bakkebjerg Naturpleje. Det populære foretagende har nemlig Nordeuropas største udvalg af leudstyr og mange andre spændende produkter til dig, der leder efter kvalitetsudstyr til blandt have- og skovbrug. Her kan du fx læse mere om Stikkan og Logosol savbuk.

Bakkebjerg Naturpleje

Praktisk Stikkan

Hvis der er én ting, vores svenske naboer kan bryste sig af, så er det, at deres skove udgør en ufattelig stor del af deres samlede areal. Og mens vi danskere naturligvis også har en masse at være glade for og stolte over, så kan svenskerne altså bare noget med træ. Tænk blot på deres mange og ikoniske rødmalede træhuse og Emil fra Lønnebergs lige så kendte træfigurer. Stikkan skriver sig netop ind i den svenske træfortælling, idet det er et enormt smart, praktisk og effektivt værktøj, når du skal kløve optændingsbrænde. Samtidigt er det meget robust, hvilket betyder, at Stikkan holder i mange år – også selvom du skulle bruge det meget ofte. For Stikkan er fremstillet af støbejern, og selve klingen af hærdet stål. Så hvis du leder efter et gedigent værktøj til at flække optændingsbrænde, er Stikkan et sikkert valg.

Logosol savbuk i svensk kvalitet

Og når nu vi allerede er ved vores svenske venner, er det også værd at nævne en Logosol savbuk, der nemlig er svensk kvalitet til gode priser – især hvis du køber en hos Bakkebjerg Naturpleje, der er altid er garant for konkurrencedygtige priser. Den populære Logosol savbuk har netop vundet manges hjerter med dens smarte design, der gør, at du ikke hele tiden behøver at flytte brændet i bukken. En Logosol savbuk kan transporteres overalt, og hvis du er interesseret i at købe din egen allerede i dag, skal du blot klikke ind på Bakkebjerg Naturplejes intuitive, lærerige og brugervenlige hjemmeside, legrej.dk. Her finder du – ud over den smarte Logosol savbuk – et hav af andre kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.