Køb Kindle og PocketBook læsere til gode priser

Der findes efterhånden flere mærker, som producerer e-bogslæsere. Mest kendt er Kindle fra Amazon nok, men PocketBook er også et førende brand, som flere og flere har åbnet øjnene op for. Begge producenter benytter E-ink, der gør det mere rart at læse på skærmen selv i længere tid. Du finder også producenter som Onyx og Kobo i udvalget på hjemmesiden.

eBookReader.dk

PocketBook læser – Et sikkert valg

Bestil en PocketBook læser, og fordyb dig i fantasy, krimi, romantik m.m. Imens Amazon er et amerikansk brand, så er PocketBook læserne europæiske med hovedkontor i Schweiz. Deres produkter findes også i en masse lande, ja, faktisk i mere end 35. Hos eBookReader.dk finder du flere modeller som f.eks. Touch HD 3, InkPad 3 samt Touch LUX. De fleste modeller er på 6 tommer, men du finder også større varianter i sortimentet. Med en PocketBook læser er kvaliteten garanteret. Det ergonomiske design gør det lækkert at læse på den, og moderne softwareløsninger betyder, at din læseoplevelse kommer til at blive fejlfri og uden forstyrrelser. Det er naturligvis træls at blive afbrudt, uanset om man er dybt nede i en matematisk ligning, eller man er ved at nyde en spændingsroman. Med en PocketBook læser kan du nyde gode bøger med personlige indstillinger.

Køb Kindle i DK hos eBookReader.dk

Køb Kindle hos eBookReader.dk, der er en af de kendteste elektroniske læsere til e-bøger. Amazon sælger også bøger igennem deres online service, så med et Kindle køb har du altid adgang til det brede bibliotek, som tilbydes af denne amerikanske gigant. De kendte Kindle modeller som Oasis og Paperwhite 4 understøtter selvfølgelig også Æ, Ø og Å. De fleste danske bøger findes i dag også som e-bøger, og de vil være tilgængelige til din Kindle. Læs mere online om de forskellige modeller.

Hos eBookReader.dk har du adgang til læsere fra PocketBook og Kindle. Bestil readers i høj kvalitet, så du kan nyde de bedste bøger på farten, hjemme i din egen stue, eller hvor end du befinder dig.