Find de rigtige containerløsninger for dig eller dit firma på www.dc-supply.dk

Er du på udkig efter et firma, der leverer forskellige former for containerløsninger verden over? Så er firmaet DC-Supply uden tvivl det helt rigtige sted at kigge hen. De har nemlig produceret containerløsninger siden 1981 og har eget værksted. Så tag og kig ind forbi deres hjemmeside, dc-supply.dk og læs nærmere.

DC-Supply

Forskellige skurvogne til forskellige formål

Der kan være utallige grunde til, at man skal bruge en skurvogn. Det kan være på arbejdspladsen i erhvervet eller derhjemme i haven i privaten. Med en skurvogn fra DC-Supply er du altid sikker på at få lige hvad du ønsker, for deres udvalg af skurvogne og containere, er nemlig kæmpestort. Hos dem finder du bl.a. en lækker skurvogn med indbygget tekøkken og toilet, der er den ideelle løsning som et midlertidigt køkken eller opholdscontainer, da den er kan bruges som både til alle tænkelige formål. En sådan skurvogn er også nem at flytte rundt med, hvis det skulle være. En skurvogn kan nemt anvendes separat som sig selv, men kan også snildt kombineres med flere, og dermed lave en hel række af skurvogne, der efterfølgende kan serieforbindes. Så er du på udkig efter den bedste løsning angående valg af skurvogn, så tag og kig ind forbi deres hjemmeside, hvor du hurtigt kan få et overblik over de udbudte modeller.

Hold ubudne gæster ude med den rigtige containerlås

Ligesom med både huset, bilen, båden osv., så er det vigtigt at man har en god lås, så man undgår indbrud. Dette kan du undgå ved at investere i gode containerlåse, der er både slidstærke og ubrydelige. Hos DC-Supply finder du et stort sortiment af containerlåse, der kommer i mange forskellige størrelser og modeller. En ting har alle deres containerlåse dog til fælles, det er nemlig den gode kvalitet, som de alle sammen kommer i, der gør dem umulige at bryde op. Hos DC-Supply sælger de nemlig ikke varer, som de ikke selv ville bruge, så du er dermed sikret kvalitet, når du handler containerlåse hos dem. Så er du på udkig efter containerlåse, så kan det kun anbefales at du tager et smut ind forbi deres hjemmeside, hvor du kan finde lige præcis den model, som passer til din container eller skurvogn. Er du mere til et personligt møde, så er du altid velkommen til at komme forbi deres hovedkvarter, som er lokaliseret i Nørresundby. De står altid klar til at rådgive.