Se på det flotte udvalg af Willow Tree figurer herunder engle figurer

Hos WT Shop kan du finde alle de kendte Willow Tree figurer i et stort sortiment online. Her er bl.a. også de smukke Willow Tree engle figurer til salg.

Willow Tree figurer I forskellige former og størrelser

Den amerikanske kunstner Susan Lordi begyndte i år 2000 at skære træfigurer, der forstillede mennesker. Hun bruger ofte sine venner og sin familie som inspiration, og laver små smukke opstillinger og positurer, som har forskellige personlige betydninger for hende, og kan have det for dig. Det er siden blevet til enormt mange forskellige figurer, som når de er håndskåret i piletræ bliver støbt i polyester, så de kan produceres i mange udgaver. De bliver derefter håndmalet og så er de blevet til de kendte Will Tree figurer. Der er mange forskellige Will Tree figurer, som er super smukke og som du kan bruge til at sige noget til nogen du holder af og som betyder noget specielt for dig. De små søde Willow tree figurer kommer i forskellige versioner og størrelser, og da de er håndmalede er alle unikke. De er meget dekorative og egner sig enormt godt til en vindueskarm eller til kontorbordet. Køb dem hos WT Shop.

Flere modeller indenfor Willow Tree engle figurer

Susan Lordi har fx lavet enormt mange Will Tree engle figurer, og du kan finde dem alle sammen på hjemmesiden, hvor der er mange forskellige flotte modeller at vælge imellem. Hvis du kan lide engle, så vil du helt sikkert elske hendes fortolkning af englene, for de er super smukke og elegante. Vælg imellem mange forskellige spændende Willow Tree englefigurer på hjemmesiden wt-shop.dk, som er officel forhandler, og som som sælger dem til gode priser. De er alle udformet i piletræ med kunstnerens egne hænder og kniv. På WT Shop kan du finde hele udvalget til gode priser, og du vil helt sikkert synes om de mange flotte figurer, som sælges til super gode priser online. Der er bl.a. familiefigurer, børnefigurer, gravide samt mange andre modeller, og du kan helt sikkert finde en, som kan symbolisere noget helt specielt for dig. Der er fx blomsterpigen, som er meget populær og som mange holder af. Willow Tree engle figurer er også klassikere.