Find miljøvenligt engangsbestik og engangsemballage hos Plant2Plast A/S

Hos Plant2Plast A/S kan du finde et bredt udvalg af mindre miljøskadelige hverdagsprodukter. Bl.a. finder du miljøvenlige plastikflasker og engangsbestik.

Miljøvenlige plastikflasker

Det er et stort problem for naturen, at vi bruger så meget engangsplastik, for det kan ikke nedbrydes naturligt. Man kan jo nærmest ikke købe en agurk, uden at den er pakket ind i plastik; og hvor ender denne plastik? I skraldespanden. Det er slet ikke ufarligt at producere så meget emballage, som ikke kan nedbrydes, for det koster enormt mange naturressourcer og ender for det meste i verdenshavene eller på forbrændingen. Hos Plant2Plast A/S kan du finde mange alternativer til engangsemballage og hverdagsprodukter i mindre miljøskadelige versioner. Der er bl.a. miljøvenlige plastikflasker i PET. Det er godt for dig og nature at gå over til at bruge PET plastikflasker, for de er langt mere skånsomme for miljøet og endda for din sundhed. Almindelige plastikflasker afgiver nemlig mikroplastik, som ender i lungerne på både dyr og mennesker. Se det gode udvalg på hjemmesiden, hvor du kan finde lige det, du skal bruge.

Miljøvenligt engangsbestik

Plant2Plast A/S sælger mange forskellige slags miljøvenligt engangsbestik, som du kan bruge i stedet for det almindelige plastikbestik, som vi alle kender så godt. Det er en skadelig tankegang, at man kan producere ikke-nedbrydeligt bestik til engangsbrug, og det er der heldigvis mange, der efterhånden er ved at opdage, og derfor produceres der mere og mere miljøvenligt engangsbestik til gode priser. På hjemmesiden kan du finde mange forskellige slags bestik i enten PET eller træ og i forskellige slags bioplast, og med dem kan du sagtens invitere din familie eller dine venner på grillfest. Der er forskellige gode gafler og knive, samt engangskopper og glas i bionedbrydelige materialer, og det koster endda ikke meget mere end det miljøskadelige alternativ, så shop med god samvittighed og køb bionedbrydelige engangsknive og –gafler på hjemmesiden plant2plast.se, hvor du kan finde alt, hvad du skal bruge til grillfesten. Du vil helt sikkert synes godt om udvalget.

Hos Plant2Plast A/S kan du finde mange gode alternativer til ikke-nedbrydelige hverdagsprodukter. Læs bl.a. om bioplast sugerør og om miljøvenligt engangsemballage.

Bioplast sugerør

Hos Plant2Plast A/S kan du finde et bredt udvalg af mere miljøvenlige alternativer til alle de engangsprodukter, som vi i den vestlige verden har udviklet en afhængighed af. Det kunne fx være sugerør; disse små plastikrør, som egentlig ikke tjener det store formål, (altså de fleste ville jo godt kunne drikke en cocktail uden et sugerør) men som stadig produceres i massevis og som på verdensplan bliver smidt i skraldespanden i tonsvis. På plant2plast.se kan du købe bioplast sugerør og papsugerør til gode priser. Det er lidt bedre for miljøet at bruge dem, når du skal holde fest næste gang og især hvis du ejer en bar eller en café, som bruger sugerør til daglig. Det er de små ting, som tæller, og hvis vi skal komme problemerne med mikroplastik til livs, så er biosugerør et godt sted at starte. Ingen vil kunne mærke forskel, så du kan roligt købe det mindre miljøskadelige alternativ.

Miljøvenligt engangsemballage

Plant2Plast A/S sælger et bredt udvalg af miljøvenligt engangsemballage til gode priser, og her kan du helt sikkert finde lige det, du skal bruge – især hvis du har en butik, der sælger mad eller kaffe to-go, for der bliver brugt enormt meget plastik til at lave emballage til take-away mad, og det er enormt skadeligt for miljøet. Gå over til miljøvenligt engangsemballage i stedet – det er klart bedre for miljøet, og det er desuden det, kunderne vil have. Det er godt, at man som virksomhed kan udvise et ansvar over for de store udfordringer som miljøet står overfor på verdensplan. Vi skal alle ændre vores livsstil, og det mindste, vi kan gøre er at begynde at spise vores take-away af bionedbrydeligt emballage. Der er mange forskellige gode alternativer til de klassiske plastikbakker og plastikkopper – bare besøg hjemmesiden og se dig omkring, her vil du helt sikkert finde lige det, du skal bruge.