Støttestrømper og undertøj mod lidelsen Lichen Sclerosus

Køb silkeundertøj, som egner sig til folk med Lichen Sclerosus på jepsenhealthcare.dk. Denne virksomhed forhandler flere typer af støttestrømper online.

Jepsen HealthCare

Lichen Sclerosus kræver specielt undertøj

Hvis du lider af Lichen Sclerosus, så er det vigtigt, at du benytter noget specifikt og lindrende undertøj. DermaSilk er en leverandør af silkeundertøj inkl. underbukser samt undertrøjer. Det er et brand, der bl.a. har fokuseret på at udvikle behagelige produkter til at modvirke Lichen Sclerosus. DermaSilk undertøj reducerer gener for folk med denne sygdom. Det er ikke noget, som vi eller de bare påstår. Der er videnskabelige undersøgelser, som underbygger dette. Hvis du klikker ind på www.jepsenhealthcare.dk, kan du se et link til denne undersøgelse og læse mere om de gavnlige effekter ved at anvende DermaSilk undertøj mod Lichen Sclerosus. Det er stadig muligt at få ideel komfort, på trods af at man er så uheldig at have Lichen Sclerosus.

Køb støttestrømper fra SANKOM hos Jepsen HealthCare

I en anden kategori kan du vælge støttestrømper. Her sælger Jepsen HealthCare muligheder fra SANKOM, som har udviklet en kompressionsstrømpe udover det sædvanlige. Der kan være mange grunde til, at man har behov for støttestrømper, og denne model fra SANKOM opfylder de fleste behov. Der er fordele at høste som fx det komfortable, anatomiske design, men også den dynamiske støtte med let kompression. Det er en nem måde at få ny energi på til trætte ben. Man skal ikke gå ned på kvalitetsstandarden, når man køber støttestrømper. Det er noget, man hurtigt kan komme til at fortryde. SANKOM er en velrenommeret leverandør, når det kommer til støttestrømper, og deres model på jepsenhealthcare.dk kan kun anbefales. Den er klinisk testet i Schweiz.

Bestil markedets bedste støttestrømper hos Jepsen HealthCare. Der sælges en model i topkvalitet fra SANKOM, som er gennemtestet og kommer med mange fordele, man ikke ser hos konkurrenterne. Denne hjemmeside byder også på undertøj til mennesker med Lichen Sclerosus, som er udvilket af DermaSilk, der også er lig med en høj kvalitet.