Gå på opdagelse i naturen med lupper og kikkertstativer i høj kvalitet

Naturbutikken har samlet et herligt udvalg af udstyr, til alle der gerne vil ud og kigge sig omkring i naturen. Det inkluderer blandt andet et bredt katalog med diverse type optik, som kan bringe én tættere på dyrene. Til de mindre af slagsen, insekter og lignende, vil kategorien med lupper være det helt rigtige sted at spejde hen. Du finder også et godt udvalg af kikkerter og tilbehør til disse, blandt andet kikkertstativer. Læs mere om begge dele denne artikel.

Naturbutikken

Lupper i særdeles god kvalitet

I skrivende stund finder du hele syv forskellige unikke lupper hos Naturbutikken i deres katalog. Der skulle med andre ord være gode chancer for at du kan finde en lup i deres udvalg, som matcher din behov. Udvalget med lupper tæller blandt andet triplet og doublet, samt højforstørrende indslagslup. Alle lupper designet med et praktisk ”folde-system” som sikrer at de ligger sikkert og godt i tasken hvis man har dem med ud i felten, eller i skrivebordsskuffen derhjemme. Lupperne leveres fra henholdsvis Eschenbach og Kite, som begge kendes for lupper og lignende forstørrelsesudstyr i særdeles god kvalitet.

Bredt udvalg af kikkertstativer

Hver gang du besøger www.naturbutikken.dk, så bliver du mødt af et bredt og velassorteret udvalg af alt det udstyr, som man har brug for hvis man skal have mest ud af sine ture ud i naturen. Har du købt dig en god kikkert, så kan kikkertstativer være en rigtig god måde at få endnu mere glæde af dem. Det giver et stabilt billede af landskabet, og er generelt rart at have med sig, når man er ude i felten. I skrivende stund finder du et godt stykke over 20 forskellige kikkertstativer hos Naturbutikken. Således er der helt sikkert også et stativ som du kan bruge.