Godt udvalg af flotte drømmefangere og velduftende røgelse hos Tessies

Hvis du lider af onde drømme om natten eller uro i løbet af dagen, kan det hjælpe dig at hænge en drømmefanger op ved din seng og tænde en pind røgelse i stuen, når du kommer hjem fra arbejde og gerne vil falde til ro med en dejlig duft. Hos Tessies er udvalget stort, og deres priser er gode.

Tessies

Smuk drømmefanger

Drømmefangeren er en gammel indiansk tradition, som stammer fra det østlige USA. Ifølge mytologien filtrerer drømmefangeren dine onde drømme fra, når du sover, så kun de gode bliver tilbage. Drømmefangere har altid et hul i midten, og herigennem strømmer de gode drømme. De er ofte meget smukke med fjer og perler, og mange ynder at hænge dem steder, hvor man ikke nødvendigvis sover, som på altanen og i stuen. De pynter smukt, og vinden kan lege i fjerene. Men hvis du placerer drømmefangeren over din seng, kan du opleve, at dine mareridt forsvinder og erstattes af gode, lærerige drømme. På tessies.dk er der drømmefangere til enhver smag, i flotte, energiske farver eller mere afdæmpede versioner i sort og hvid,

Velduftende røgelse

I mange butikker, som forhandler spirituelle genstande, dufter der af røgelse. Det gælder også hos Tessies. Røgelse skaber en rolig, behagelig atmosfære og bruges ofte i forbindelse med religiøse og spirituelle ritualer. Men det er ikke den eneste grund til at købe røgelse, for den dufter også bare dejligt. På tessies.dk kan du finde salviebundter, som ligeledes bruges til ritualer, men også kan ligge i stuen og sprede en herlig duft. Du kan desuden finde smukke røgelseskar, hvor palo santo, røgelse og urter kan afbrændes. Røgelsespinde tilsat andre duftgivere som kanel og basilikum er også yderst velduftende og kan skabe en unik og beroligende stemning i dit hjem. På den måde kan du komme hjem efter en lang arbejdsdag og nyde stilheden og et velduftende rum, som kan få dig til at fald helt til ro.