New Yorker vægge til bruserum – en af mange muligheder hos First Floor CPH

Et badeværelse kan synes mere kompakt og lille, når brusenichen er afskærmet af et forhæng. Derfor er en New Yorker brusevæg ideel i rum, hvor du ønsker udsyn og lys, men vil lade vandet begrænse sig til selve bruseområdet.

First Floor Copenhagen

New Yorker brusevæg i rustfrit stål giver et fantastisk præg i badeværelset

New Yorker brusevægge fra First Floor CPH kommer i glasvægsfag med rustfrit stål, enten med åbning med eller uden dør. I stedet for at lukke brusenichen af med et tætlukkende badeforhæng kan du holde rummet lyst og åbent med en brusevæg i New Yorker-stil. Brusevæggen dæmper lyden af bruseren og den badendes lystige viser, og den lader vandet blive bag væggen. Det er masser af fugt i et badeværelse, så for at sikre mod rust producerer First Floor CPH alle brusevæggenes sprosser i rustfrit stål, der grundes og pulverlakeres, så de kan holde næsten evigt, og desuden kan 96 % af stålet genbruges. Hvis du ønsker mere privatliv under bruseren, kan brusevæggene fås med matteret og ekstra lyddæmpende glas, eller du kan tilkøbe et smukt retro skydedørsbeslag.

New yorker væg pris. Hvad koster den?

Men hvad er prisen så på en New Yorker brusevæg? Eller en af de mange andre New Yorker vægge hos First Floor Copenhagen? På firstfloorcph.dk findes en New Yorker væg prisberegner, så du kan få en idé om, hvad det vil koste dig at lave en minimalistisk, unik og praktisk vægløsning i dit hjem. Lad os sige, at du bor i Storkøbenhavn og vil opsætte en New Yorker væg i din stue. Der er 355 centimeter til loftet, og stuens bredde er 490 centimeter. Du indtaster disse værdier i prisberegneren, og at du eksempelvis ønsker enkeltdør og et sæt messinghåndtag, og prisen vil ligge på 93.601 kr. I denne pris er levering og montering af New Yorker væggen inkluderet. Prisen på en New Yorker væg afspejler, at den speciallaves præcist til din stue, at den er produceret i Danmark i materialer af højeste kvalitet – og naturligvis også, at væggen giver et unikt og eksklusivt udtryk til dit hjem.