Her finder du bl.a. fodertrug samt borde og bænkesæt til skarpe priser

Dan Egtved sælger staldinventar i bedste kvalitet, og har gjort det i mange år. Du kan læse mere om fodertrug og om borde og bænkesæt her.

Fodertrug i den bedste kvalitet

Dan Egtved sælger staldinventar i bedste kvalitet til danske kvæg, ungkvæg og kødkvæg. De har mange års erfaring i branchen, da de har produceret inventar til stalde siden kort efter 1. Verdenskrig. Hvis du skal bruge et fodertrug i bedste kvalitet, så er der mange forskellige smarte modeller på siden at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde en model, som passer godt til dine kvæg. Deres produkter er lavet, så de giver de bedste forhold for kvæget og de letteste arbejdsforhold for de, som arbejder på gården. Et fodertrug skal være rummeligt og ikke være for tungt at flytte, men det skal samtidig være solidt og super holdbart. Der er forskellige gode modeller at vælge imellem i forskellige størrelser på siden, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge iblandt. Find lige det fodertrug, som du skal bruge på din gård, som passer bedst til din størrelse bestand.

Smarte borde og bænkesæt

Dan Egtved sælger alt til gården, både i staldinventar til kvæget, men der er fx også gode solide borde og bænkesæt til salg i butikken. Disse er super gode at have, for ved dem kan man tage en velfortjent pause efter det hårde arbejde på gården, og de ansatte vil elske at kunne sidde og spise udenfor på et borde og bænkesæt. Det er et socialt udendørs møbel, som giver anledning til snak og socialt samvær, da man sidder overfor hinanden og fx spiser madpakker eller drikker kaffe. Det er derfor disse møbler er på de fleste skoler og institutioner, fordi det simpelthen bare er et super godt møbel, som kan bruges i mange situationer. Hvis du leder efter et godt bord og bænkesæt i en kvalitet, som holder til vind og vejr i mange år, så kan du finde lige det, du skal bruge på dan-eftved.dk, hvor der er forskellige modeller at vælge imellem.