Køb en dekorativ Cosy Room glasklokke eller rustikke B Green krukker hos Butik Landliv

Hos den danske brugskunstforhandler Butik Landliv finder du disse dage et herligt udvalg af boligartikler, fra en række gode mærker. Måske kender du allerede B Green og deres flotte krukker og potter til planter, eller Cozy Room og deres flotte boligartikler. Hvis ikke, så må du endelig huske at kigge forbi begge kategorier hvis du besøger siden, og har tiden til det. Vil du vide mere om dem, kan du også vælge at læse videre i artiklen her.

Butik Landliv

Patinerede krukker fra B Green

Er du som så mange andre vild med at bruge en søndag på at køre ud i det lokale plantecenter, og købe flotte stueplanter hjem til boligen eller som gave til én du holder af? Så er det før eller siden nødvendigt også at købe sig nogen flotte krukker og / eller potter til at have planterne stående i. Det kan heldigvis gøre nemt, ved at klikke forbi B Green og kigge på deres flotte udvalg af patinerede krukker og potter til planter og blomster. B Green krukker er fremstillet i miljøvenlige materialer, og der er flere forskellige charmerende design du kan vælge imellem. Du kan derfor helt sikkert også finde B Green krukker, som vil passe perfekt hjem til din bolig. Klik selv forbi www.butiklandliv.dk og tag et kig på

Dekorativ Cozy Room glasklokke

Foruden fine krukker og potter fra B Green kan du blandt andet også købe diverse flotte boligartikler fra Cozy Room hos Butik Landliv. Blandt andet den fine Cozy Room glasklokke. En Cozy Room glasklokke er en flot og unik type boligartikel, som kan bruges til at udstille alverdens små pyntegenstande man ønsker. Skal du til housewarming, og vil du gerne give en unik og flot gave, så vil en Cozy Room glasklokke helt sikkert være en god ide.

Besøg Butik Landliv i dag, og se hele det smukke udvalg af brugskunst som B Green krukker, Cozy Room glasklokke og andre boligartikler samt en masse andet.