Sagførerne påtager sig gerne sager om syn og skøn eller byggetilsyn

Skal du bygge nyt? Eller står du midt i en sag om fejl og mangler i forhold til et byggeri? Så kan Sagførerne hjælpe dig. Med deres team af specialiserede advokater i ryggen kan du nemlig være sikker på, at alt fra byggetilsyn til sager om syn og skøn håndteres med både juridisk ekspertise, innovativ tænkning og empati.

Sagførerne

Arranger et byggetilsyn i forbindelse med nybyggeri

Hvis du har besluttet dig for at bygge nyt eller bygge om derhjemme, så er der en række tiltag, du bør overveje, for at sikre at projektet kommer godt i mål og ikke ender i en retssag. F.eks. kan du med fordel arrangere både byggetilsyn og en grundig gennemgang af entreprisekontakten i samarbejde med et dygtigt juridisk team, som det du møder hos Sagførerne. De er nemlig specialister i den jura, der relaterer sig til fast ejendom – herunder byggesyn, entreprisekontrakter og håndtering af fejl og mangler. På deres hjemmeside www.sagfoererne.com har Sagførerne lavet en oversigt over de ting, du bør have styr på i forbindelse med både større og mindre byggerier. Hvis du er grøn på området, er det et oplagt sted at starte. Her kan du blive klogere på, hvad du særligt skal være opmærksom på, og hvordan du fra starten træffer de rigtige beslutninger, så du maksimerer dine chancer for, at dit byggeri bliver en succes.

Den bedste assistance til sager om syn og skøn

Uanset hvor godt du forbereder dig, kan noget gå galt undervejs. Hvis du undervejs i processen eller efter byggeriet er færdiggjort bliver opmærksom på, at der er fejl eller mangler, kan Sagførerne også hjælpe dig.

Gennem årene har de håndteret mange sager om fejl og mangler ved byggerier, hvilket nu kan komme dig til gode. Hvis du ikke kan blive enig med entreprenøren eller dit forsikringsselskab i forhold til udbedringen af disse fejl og mangler, kan det blive nødvendigt at få afholdt syn og skøn. Syn og skøn bruges bl.a. til at fastslå, om der er fejl eller mangler ved byggeriet, hvad årsagen er, hvordan det udbedres, og hvad det vil koste. Syn og skøn foretages af en uafhængig fagprofessionel, som giver sin vurdering af forholdene. På den måde kan det eksempelvis fastslås, om håndværkerne har begået fejl.

Med en advokat fra Sagførerne kan du få hjælp til at få afklaret sagen og om nødvendigt få anlagt en retssag mod de ansvarlige. Hvis sagen er nået dertil, hvor afholdelse af syn og skøn er nødvendigt, vil det også ofte vise sig nødvendigt at føre sagen ved domstolene.

På sagfoererne.com kan du læse mere om syn og skøn samt dine muligheder, hvis du oplever fejl og mangler ved dit byggeri. Her kan du også finde de nødvendige kontaktoplysninger, så du kan få hurtig hjælp til din sag.