Privatfly til golfferier – den eneste rigtige måde at komme frem på!

Golfferier og privatfly er to forbundne ord, og på www.private-jet-partner.dk kan du booke din næste tur ned til 18 huller på eksotiske golfbaner. Vil du spille golf på en af Malagas prima baner eller tilbage til golfsportens rødder i Skotland? Book igennem Private Jet Partner, og kom et skridt nærmere din drømmeferie.

Private Jet Partner

Privat jet og golfferier hænger ubetvivleligt sammen

Rejs til Mallorca eller de caribiske øer med privat jet for at spille golf. Hos Private Jet Partner vælger du selv din ønskede destination. Du er ikke hindret af et rutekort på samme måde som med alm. rejsebureauer og flyselskaber. Mange forbinder privatfly med ultimativ frihed, og det er ikke løgn. Du kommer direkte frem på din golfferie i dit tempo. Glem alt om at vente i flere timer i lufthavnen. Glem om at tage den lange tur på den anden side af Storebælt for at komme frem til lufthavnen. Flyet kan flyve fra en hvilken som helst lufthavn nærrest dig, så længe at flytypen understøttes. Det betyder mere golfferie og mindre transport. Selve transporten går dog nærmest hen og bliver til en del af ferien. I modsætning til trange pladser og dårlig mad på rutefly, så får du en luksusoplevelse oppe i luften. Book VIP-fly til din golfferie allerede nu online.

Nem bestilling af privatfly online via private-jet-partner.dk

Private Jet Partner har et simpelt bookingsystem, hvor det er let for dig at få et tilbud. Bestil et privatfly, hvor end du skal hen. Vil du gerne have den luksuriøse oplevelse til en mindre pris? Så er empty leg flyvninger værd at kigge på, hvor du følger andres rejseplaner. Der vil ofte være nogle tomme afgange, hvor et fly skal hen til en anden lufthavn for at samle passagerer op. Det er disse empty leg afgange, der er billigere, og som du kan booke via private-jet-partner.dk. Når det gælder privatfly, så finder du ikke en bedre samarbejdspartner. Deres brede netværk sikrer dig en uimodståelig oplevelse ombord på dit næste privatfly.