Et væld af lækker catering mad

Salt & Peber virksomheden der kan tilbyde dig et væld af lækker catering. Det er der du kan bestille mad i særklasse til din arrangerede brunch for venner og familie. Desuden er brunch også fantastisk til morgenen efter dit sølvbryllup og runde fødselsdag.

saltogpeber.dk Salt og Peber

Brunch

Er det tid til at samle familien til lidt hygge? Så er lækker brunch uden tvivl den perfekte måde at få stillet sulten. Det er en perfekt måde at invitere til formiddagen og forlænge måltidet til eftermiddagen uden at der behøves laves både frokost og morgenmad. Det eneste du selv skal sørge for med brunch fra Salt & Peber er, at brygge lækker kaffe og the til selskabet. Så sørger Salt & Peber for at du kan servere en lækker brunch for selskabet.
Du kan naturligvis også selv få indflydelse på, hvad din brunch skal bestå af. Det kan du nemt gøre ved at trykke til og fra på hjemmesiden, hvor du finder et stort udvalg af forskellige retter. Derudover er der selvfølgelig også flere forskellige prisklasser at vælge imellem, når det kommer til færdigt sammensatte menuer, og du får den billigste helt ned til 94kr. pr. kuvert. Du behøver dog ikke være bekymret, for på trods af prisen kan du være sikker på, at alle munde bliver mætte.
Du kan læse meget mere om deres udvalg af lækker brunch på Saltogpeber.dk, som også er stedet hvor du kan bestille dem fra. Det eneste det faktisk kræver er, at du indgiver kontakt og leveringsoplysninger, så er brunchen til selskabet klaret. Nemmere bliver det vist heller ikke, at sørge for maden til dit selskab. Derudover er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte Salt & Peber, hvis du måtte have nogle spørgsmål vedr. deres retter. Eller har specielle ønsker pga. allergi eller andet. Kokkene finder nemlig hellere end gerne end løsning. Tilbage er der kun at sige velbekomme.