Isabel Marant Etoile tøj, Heartmade mode og unikke skjorter til kvinder

En ny modestjerne og en gammel kending er, hvad man finder blandt de mange skjorter til kvinder og andet mode hos HAUS-FRAU, der blandt andet forhandler Isabel Marant Etoile og Julie Fagerholt for Heartmade online.

HAUS-FRAU - Skjorter til kvinder, Heartmade

Isabel Marant Etoile tøj hos HAUS-FRAU

Isabel Marant er som designer næppe en ny modestjerne, men hendes underlinje med navnet Isabel Marant Etoile kan godt kaldes en ny modestjerne, der tilbyder en mere afslappet stil til den moderne kvinde. Isabel Marant Etoile tøj og sko forhandles online hos HAUS-FRAU, som altid er først med de bedste styles fra populære modebrands som dette. Isabel Marant Etoile er fransk mode og stil, når det er allerbedst. Stilen er laid-back og skødesløs på den lækre måde. Se de mange styles og bliv forelsket i en ny modestjerne fra en gammel kending online hos webshoppen HAUS-FRAU.

Julie Fagerholt er kvinden bag Heartmade damemode

Det danske mærke Heartmade går også ofte under navnet Julie Fagerholt, da det er denne kyndige designer, der står bag hoveddelen af brandets design. Julie Fagerholt har mange års erfaring fra modebranchen og er super dygtig til at designe modetøj, som alle kvinder vil gå i. Brandet er luksuriøst og skandinavisk og arbejder meget med forskellige print, farver og materialer i sine altid nytænkende kollektioner. Find Heartmade damemode fra Julie Fagerholt online hos HAUS-FRAU.

Skjorter til kvinder i tidens trends online

Det er svært at forestille sig en sammenhængende garderobe uden mindst én lækker skjorte. Derfor forhandler HAUS-FRAU rigtigt mange forskellige lækre skjorter til kvinder i flere farver og snit. Der er både skødesløse skjorter, der låner fra herremoden samt mere formpassende skjorter til kvinder at finde online hos webshoppen HAUS-FRAU.

Se de mange skjorter til kvinder online hos HAUS-FRAU, der blandt andet fører tøj fra en ny modestjerne som Isabel Marant Etoile og designer Julie Fagerholt for mærket Heartmade.