Hos Wadils finder du bl.a. strikkeopskrifter og lammeuld garn i god kvalitet

Hver gang man besøger den hyggelige lille webbutik Wadils, bliver man præsenteret for et fint udvalg af strikkeopskrifter, forskellige slags garn i lækre kvaliteter og meget mere. I det fine udvalg af strikkeopskrifter kan man blandt andet lære hvordan man strikker flotte cardigans, sweatre og bluser; og der er både kategorier til kvinder, børn og babyer. Og så er der naturligvis en masse lækkert garn at vælge imellem, både lammeuld garn, Alpaca garn, Mohair garn, silkemohair og meget mere. Læs mere herunder.

Wadils

Forskellige strikkeopskrifter

Hvis man mangler lidt inspiration til et nyt strikkeeventyr at kaste sig over, kan man helt sikkert finde den på www.wadils.dk. Her har de nemlig samlet et fint udvalg af strikkeopskrifter, inden for en række forskellige kategorier. Du kan blandt andet lære at strikke en fin sweater til et barn du kender. Måske et barnebarn, en nevø eller niece eller til dine egne børn. Der er også strikkeopskrifter til voksentøj. F.eks. finder man en strikkeopskrift til en flot cardigan i damestørrelse. Til de allermindst er der selvfølgelig en masse nuttede strikkeopskrifter til babyer, deriblandt cardigans, sweatre og tilbehør.

Super lækkert lammeuld garn

Foruden strikkeopskrifter finder man ikke så overraskende også en masse garn hos Wadils. Blandt andet fører de super lækkert lammeuld garn. Lammeuld er utrolig blødt, og samtidigt overraskende ligetil at strikke med. Et bredt udvalg af lammeuld garn sikrer desuden, at man nok skal kunne finde præcist den type lammeuld garn, der passer allerbedst til det strikkeprojekt man skal i gang med.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art, f.eks. vedrørende valg af lammeuld garn eller strikkeopskrifter, så kan du altid rette henvendelse til kundeservice på siden. De ved en masse om gangtyper, garnopskrifter og lignende, og vil helt sikkert gerne bruge tid på en snak om emnet.