Smut forbi Universal Studios i Hollywood på din rundrejse i USA

Vil du gerne opleve USA på den bedste måde, så bør du tage ind forbi www.usarejser.dk. De kan tilbyde forskellige rejser, der vil passe helt perfekt til dig, uanset om du foretrækker en aktiv ferie eller en storby ferie. Du ka opleve en rundrejse i USA eller en helt fantastisk dag på Universal Studios.

USA Rejser

Se så meget som muligt på rundrejse i USA

Skal du gerne opleve så meget som muligt på din ferie, så kan du ikke gå fejl af en rundrejse i USA. Da landet er utroligt stort, så er rundrejserne opdelt i forskellige områder, som bl.a. Østkysten, Vestysten, Hawaii, Nordstaterne og flere. Du kan hos USA Rejser finde den helt rigtige rundrejse i USA til dig, uanset om det er til vinter, sommer eller andre årstider. Vælger du en rundrejse i USA får du utroligt meget ud af din tur, da du vil se rigtig meget. Er det en rundrejse i USA på Østkysten, vil du komme forbi Boston, Niagara Falls, Amish Country, Washington DC og New York iblandt meget andet på vejen. Foretrækker I en kør-selv-ferie, så kan man næsten ikke gå fejl af en en rundrejse i USA, der er planlagt for jer, men som I kan tilpasse, som det passer jer. Lær mere om rundrejse i USA på www.usarejser.dk, hvor du også kan finde kontaktinformationer, hvis du har spørgsmål.

Bestil en tur i Universal Studios i Hollywood gennem USA Rejser

USA Rejser kan dog også tilbyde en anden form for ferie, for dig, der kun har et par dage, og gerne vil opleve nogle temaparker. Du kan bl.a. opleve Universal Studios i Hollywood, hvis du gerne vil til Los Angeles. Universal Studios i Hollywood er en uforglemmelig oplevelse, og har siden 1964 skabt en masse glæde hos de besøgende. Tager du til Universal Studios i Hollywood, kan du opleve mange forskellige ting. De har tre forskellige områder, der er Upper Lot, Lower Lot og Back Lot. Områderne har 9 forskellige forlystelser og 7 shows samt et stort legeområde med butikker, restauranter og caféer. For dig, der elsker Harry Potter, kan du ikke undvære at komme en tur til Universal Studios i Hollywood. De har nemlig et område dedikeret til denne fantastiske verden, der simpelthen er et must for børn og barnlige sjæle, der elsker det magiske. Tag ind forbi www.usarejser.dk, hvis du har brug for mere information eller vil bestille en rejse til USA.

USA Rejser er stedet for dig, der elsker USA og vil have en helt fantastisk og enestående oplevelse. De kan skræddersy din rejse, så du får den bedste tur.