Køb basis malt og andet bryg udstyr hos JMBryg ApS

JMBryg ApS hjælper dig med at blive hjemmebryggende. Her finder du nemlig alle typer af udstyr og produkter relateret til hjemmebryg af øl, cider og vin. Du bestemmer selv om det skal ske online eller om du vil tage et smut forbi den fysiske butik og få dig en god snak om ølbryggeriets forunderlige verden.

JMBryg ApS

Det rette bryg udstyr til hjemmebryg

Det første skridt imod at blive hjemmebrygger er naturligvis bryg udstyr! Bryg udstyr er nemlig det maskineri, der holder bryggeriet på benene, og får dine unikke hjemmebryggede øl til at gå fra malt til en forfriskende gylden væske. Hos JMBryg ApS ligger man derfor inde med et kæmpe sortiment af bryg udstyr, sådan at du kan komme godt fra start eller få udvidet din samling. Der er som udgangspunkt en række forskelligt bryg udstyr, du har brug for, for at kunne komme i gang med at brygge øl. Øl skal nemlig igennem flere faser for at det kan kaldes øl, og bryg udstyr til alle disse stadier er derfor essentielle. Modsat behøver cider eller sin kun fermenteringsudstyr, og er derfor måske en lettere start på hjemmebryggeri-eventyret for visse nybegyndere. Hvis du har mod på ølbryggeri, er der dog ingen grund til bekymring. JMBryg ApS hjælper nemlig altid dig godt på vej ved hjælp af den helt rette rådgivning og forklaring af bryggeriets processer.

Vælg en god basis malt til din ølbrygning

Øl starter jo med at være malt. Basis malt er spiret korn, der typisk kommer fra byg. Basis malt er derfor den grundlæggende råvare i ølbrygningen, hvilket mest af alt skyldes dens funktion som næringskilde for gæren, og fordi dens proteiner bidrager til dannelsen af skum. Dit valg af basis malt har derfor også masser af effekt på, hvordan øllet kommer til at smage i sidste ende. Smagen bliver for eksempel kraftigere jo mere malten tørres og mere nuanceret ved høje tørringstemperaturer. Basis malt er dog bare en af tre grupper af malt, man normalt arbejder med under ølbrygning. Basis malt udgør typisk op imod 100% af den samlede maltmængde, men flere ølbryggere vælger at tilføje specialmalt for smagens skyld. Specialmalt tilføjer dog aldrig, modsat basis malt, sukker til øllet. Her er det bare de specifikke smage man er ude efter, der varierer alt efter om man benytter sort malt, chokolademalt, carauby eller caragold. Hos JMBryg ApS mødes du altid af et varieret udvalg af malt, sådan at du kan få fat på din basis malt og eventuelle specialmalt.

Se, føl og duft det store udvalg ved at besøge JMBryg ApS i Hadsten, eller bestil nemt dine indkøb hjem til netop der, hvor du befinder dig på www.jmbryg.dk.