Dansk Lysterapi har alt i søvnbriller og wake-up lamper i høj kvalitet

Dansk Lysterapi har sonderet verdensmarkedet for de bedste lysterapiprodukter siden 1996, og dette produktkendskab har resulteret i ikke blot et vidtspændende, men også et gennemarbejdet sortiment af produkter, der arbejder med lys på en helt unik måde. De forhandler alt fra søvnbriller til wake-up lamper og mange andre produkter, hvormed du kan gøre lys til en naturlig del af din hverdag – selv i vintermånederne.

Dansk Lysterapi

Find de søvnbriller, der matcher dine behov

Er du en af dem, som har svært ved at sove om aftenen? Så er det værd at tage et kig på det udvalg af søvnbriller, som forhandles hos Dansk Lysterapi. Disse briller er nemlig udviklet med henblik på at hjælpe dig med nemmere at falde i søvn ved at mindske påvirkningen fra det blå lys fra dine skærme. De findes desuden i en række forskellige design, så du har gode chancer for at finde en type, der matcher både din smag og din hovedform. Hos Dansk Lysterapi holder man hele tiden øje med udviklingen på markedet, og derfor er det kun de bedste produkter, du finder i deres udvalg af søvnbriller. Er du i tvivl om, om dette er den rigtige løsning for dig, kan du med fordel lægge vejen forbi deres hjemmeside på www.dansklysterapi.dk. Der finder du nemlig en masse relevant information om både emnet og de individuelle søvnbriller, og via deres hjemmeside har du også mulighed for at tage kontakt til teamet bag Dansk Lysterapi. De hjælper dig gerne med at finde de rigtige søvnbriller, og de sætter en ære i altid at tilbyde seriøs rådgivning.

En wake-up lampe bruger lys til at vække dig

I sortimentet finder du desuden også en wake-up lampe, der i modsætning til søvnbrillerne ikke begrænser lyset, men snarere bruger det til at give dig en rolig start på dagen. Den benytter nemlig lys og ikke lyd, når de skal vække dig. De praktiske vækkeure med lys, indstilles på samme måde som traditionelle vækkeure til et bestemt tidspunkt, hvorefter de tænder lyset og øger lysstyrken gradvist. Også disse findes i en række forskellige design og udformninger, så de kan imødekomme mange forskellige behov – flere af dem kan også meget mere end at tænde lys. Med en wake-up lampe behøver du ikke vågne op med en følelse af, at tidspunktet er helt forkert, fordi det stadig er mørkt udenfor. Wake-up lamperne forsøger nemlig at efterligne den naturlige solopgang og give dig en følelse af, at en ny dag er ved at starte. Det kan være særligt praktisk om vinteren, hvor lyset ikke naturligt indikerer starten på dagen.

Med produkter fra Dansk Lysterapi kan du på den måde gøre lys til en mere naturlig del af din hverdag, hvilket du kan læse meget mere om, hvis du lægger vejen ind forbi deres hjemmeside på dansklysterapi.dk. Her har firmaet samlet en masse relevant information om såvel søvnbriller, wake-up lamper og deres andre produkter som relevant forskning på området. Det kan hjælpe dig med at tage den bedst mulige beslutning.