Find alt fra skærebord til mejetærsker til Crimper valse og andre landbrugsmaskiner her

Når man er landmand, har man brug for godt, stabilt og effektivt udstyr, som fungerer i det daglige. Det er både, når der skal høstes med et skærebord til mejetærsker, såvel som når der skal laves foder til dyrene med en Crimper valser. Har du som landmand ikke et skærebord eller en valse, der er effektivt, så er det med at hoppe ind på www.bulldog.dk og finde modeller i topklasse til dit landbrug.

Opnå den bedste ydeevne med et skærebord til mejetærsker

Et skærebord til mejetærsker, som ikke fungerer optimalt, er ikke godt, når du som landmand skal ud på marken for at høste. Her skal det sidde lige i skabet og fungere fra start til slut. Derfor er det vigtigt, at du får fingrene i et skærebord, der er velfungerende. Men hvilket skærebord skal man vælge som landmand? Det kan være svært at sige præcist og entydigt. Dog laver for eksempel virksomheden Cressoni et godt bud på et skærebord til mejetærsker. Et skærebord fra virksomheden, Cressoni, er et godt valg, når du skal have et effektivt skærebord. Den skal helst være effektiv og have en god ydeevne, således du kan få det maksimale ud af din høst. Et godt svar på det er CRX-modellen fra Cressoni. Det er et skærebord til mejetærsker, som har et foldesystem, tilhørende rullehjul, forskydninger og mange andre smarte funktioner. Så slip for ineffektive løsninger ved at udskifte dit gamle skærebord til fordel for et nyt skærebord til mejetærsker. Har du spørgsmål til skæreborde, er du mere end velkommen til at kontakte Bulldog Agri på telefon: 86 45 24 40.

Hav altid foder til dine kvæg med Crimper valser fra Bulldog Agri

Hvis du er landmand, som ikke kun har marker, men ligeledes også har dyr og kvæg, så kan det også være vigtigt med en eller flere Crimper valser alt efter, hvor mange dyr og kvæg du som landmand har. Med Crimper valser kan du omdanne korn, hestebønner, hvede og lignende til foder til dine dyr og kvæg. En eller flere Crimper valser er smarte at have, hvis du er landmand på en kvæggård. Her kan du tage det overskydende valse, såsom korn, og omdanne til foder. Foderet kan så enten blive brugt i år eller gemmes til næste år. Dermed behøves du ikke smide overskydende korn ud, men kan i stedet smide det i dine Crimper valser og bruge det effektivt som foder til dine kvæg. Hvis ikke du har en eller flere Crimper valser eller blot har fået interesse for det, kan du finde meget mere om det på www.bulldog.dk.