DBVVS forhandler luft til luft varmepumpter og andre billige varmekilder

Lave priser, hurtig levering og exceptionel service. Dette er netop, hvad DBVVS står på mål for med missionen om at kunne levere de bedste og billigste VVS-produkter og varmeløsninger til den almindelig dansker. Luft til luft varmepumper er for eksempel en populær del af det store udvalg, du altid finder på www.dbvss.dk eller hos butikken på Fyn.

Benyt energien i luften med luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper er en af de bedste løsninger til dig, der leder efter en både grøn og økonomisk effektiv energikilde til din bolig. Luft til luft varmepumper udnytter nemlig energien i luften udenfor til at blæse behagelig varme rundt indendørs. Dette fungerer ved en todelt mekanisme, hvoraf den ene halvdel monteres ude, og den anden monteres inde. Modsat et køleskab, transporterer en luft til luft varmepumpe altså den kolde luft væk, men kan dog vendes om, hvis du ønsker at kunne bruge den som aircondition. Står du derfor med en bolig, et sommerhus, en garage eller andet, hvor det er besværligt at skulle montere for eksempel radiatorer? Så er luft til luft varmekilder det oplagte valg. Hos DBVVS kategoriseres de mange pumper som A+, og er derfor en anbefalet måde at opvarme forskellige rum eller boliger på.

Når du vælger at få installeret luft til luft varmepumper, behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt systemet er svært at skulle håndtere. Du kontrollerer det nemlig ganske enkelt med en medfølgende fjernbetjening, eller ved hjælp af noget så simpelt, som din smartphone. App’en “Smart Life” gør det for eksempel muligt for dig at kunne programmere varmepumpen, sådan at den tænder og slukker på ønskede tidspunkter. Hos DBVVS har du naturligvis også altid mulighed for at få hjælp til montering af luft til luft varmepumper. En sådan montering bør nemlig udføres af autoriserede kølemontører, sådan at du kan vide sig sikker på produktets funktion. Find et udvalg af luft til luft varmepumper fra Langå Comfort hos DBVVS. Disser er støjsvage maskiner, der laver god og stabil varme, som kan række rum på hele 50 m2. En varmepumpe fra netop denne producent kommer naturligvis med wi-fi, sådan at du kan kontrollere den fra din smartphone, og har ligeledes ekstrafunktioner, der for eksempel kan sænke støjniveauet yderligere, hvis du skulle have behov for dette. En Langå Comfort varmepumpe ligger dog på sølle 53 dB indendørs og 65 dB udendørs, hvilket er yderst lave niveauer til at starte med.

Find de mange luft til luft varmepumper på www.dbvvs.dk eller besøg den store butik på Fyn. Her får du altid gratis support efter enhver indkøb og 2 års reklamation på hele udvalget.