Køb vegansk Nailberry-neglelak og en flot flettet hængekurv hos Butik Gemakker

Hos Butik Gemakker finder du det bedste indenfor tidløst boliginteriør og livsstilsprodukter i høj kvalitet. Køb vegansk Nailberry neglelak i et væld af smukke farver eller en flettet hængekurv, som med garanti vil give din indretning et ekstra strejf af hygge.

Vegansk Nailberry neglelak i forskellige farver

Forkæl dig selv og dine negle med vegansk Nailberry neglelak. Nailberry startede som en luksus neglebar i Chelsea, London i 2012, og er sidenhen kendt for at lave prisbelønnede premium neglelakker. Med vegansk Nailberry neglelak får du en sundere form for manicure, idet vegansk Nailberry neglelak er åndbare og fugtgennemtrængelige. Produktet er nemt at påføre, tørrer hurtigt og giver dine negle en flot, blank overflade. UV-filtrene i den veganske neglelak fra Nailberry hjælper desuden med at bevare den sande farve i længere tid. Vegansk Nailberry neglelak er ikke testet på dyr, og den veganske neglelak L’Oxygéné fra Nailberry er helt fri for Phthalater inkl. DBP, Toluene, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Kamfer, Xylene, Ethyl Tosylamide, Triphenyl Phosphate, Alkohol, Parabener, Animalske derivater og Gluten. Med vegansk neglelak fra Nailberry får du et kvalitetsprodukt, som du med god samvittighed kan bære hver eneste dag.

Flettet hængekurv til organisering og indretning

På www.gemakker.dk finder du varer i topkvalitet, som har en lang levetid, og som passer ind i enhver indretning. Brug en flettet hængekurv til opbevaring og lad det smukke design skabe hygge i dit hjem. På webshoppen finder du mange forskellige flettede hængekurve i naturmateriale, som gør hver enkelt flettede hængekurv helt unik. Vælg for eksempel en stor, firkantet kurv af søgræs med praktiske håndtag til organisering af dine ting, eller en flettet hængekurv med hank til ophæng på en knagerække eller krog – en perfekt løsning til hatte, handsker og halstørklæder i entreen eller legetøj på børneværelset. Denne flettede hængekurv kan også foldes ned til halv størrelse, så den optager minimal plads, når den ikke er i brug. Du kan også vælge en lille flettet hængekurv i bambus, som er stabil og fast. Dette giver den et casual udtryk, og med den smarte hank er den, ligesom den førnævnte kurv, ideel til ophæng på en knagerække eller på en krog.

Når du bestiller en flettet hængekurv på gemakker.dk, får du fri fragt ved køb over 600 kr. og hurtig levering indenfor kun 1-3 hverdage. Du kan også hente din vare direkte i den store fysiske Butik Gemakker i Sønderborg med klik og hent.