K. C. Pedersen gør genoptræning nemmere med bl.a. Kinesio tape og håndskinner m.m.

K. C. Pedersen har solgt hjælpemidler, bandage og skinner siden 1994 og har derfor erfaring med netop denne type af produkter i mere end 25 år. Få derfor hjælp til alt mellem genoptræning og logopædi hos denne specialiserede forretning. Håndskinner eller Kinesio tape er for eksempel intet problem, og du kan derfor læse meget mere om disse herunder eller på www.kcpedersen.dk.

Heling og stabilisering med Kinesio tape

Kinesio tape bruges i forbindelse med en rehabiliterende tapeteknik, der går ind og hjælper kroppens naturlige helingsproces, har den været udsat for forskellige former for overbelastning. Kinesio tape bruges til korrektion af bevægelse eller stabilisering af muskler — uden at hverken begrænse bevægelighed eller at lede til ubehag. Kinesio tape er sikkert at bruge, idet den ikke indeholder latex og derfor kan bruges i flere dage ad gangen. Kinesio tape kan på denne måde gå ind og rehabilitere de pågældende kropsdele samt lindre smerte og lette lymfedrænage. Det smarte ved Kinesio tape er yderligere, at den både er vaskbar og åndbar, idet den er vævet af bomuld med akrylbelægning og derfor behagelig at bære. Behandling med netop denne tape er derfor ikke bare ufarlig og effektiv, men også utroligt let at have med at gøre. Teknikken bruges således både i behandlersektoren, sportsverdenen og af private mennesker i hjemmet.

Håndskinner i et bredt og varieret udvalg

Døjer du med håndleddet, fås også et stort udvalg af håndskinner hos K. C. Pedersen. Håndskinner herfra fås til flere formål, og du kan derfor let gå på opdagelse i udvalget — uanset skade eller diagnose. Håndskinner i form af en CI-vante er for eksempel til dig, der prøver at genoptræne en syg hånd og derfor mangler en måde at hindre den raske hånd i at arbejde. Klassiske håndskinner til håndled er perfekte i forbindelse med gigt, seneskedehindebetændelse, i relation til tennisalbuer og meget mere. Håndskinner af denne kaliber går nemlig ind og stabiliserer, aflaster og dæmper smerter, sådan at leddet kan blive raskt igen så hurtigt som muligt. En skinne til tommelfingeren fungerer på samme måde, men er rettet specifikt mod håndens vigtigste finger. Ved brug af sådanne skinner vil du i det lange løb både fremme bevægelse, støtte svage led og begrænse irritationstilstande, sådan at du hurtigt kan komme tilbage til en normal hverdag. I mange tilfælde kan hjælpemidler som håndskinner blive bevilget af kommunen. Dette kræver bare, at du besøger lægen for at få en vurdering af behovet, hvorefter en ansøgning sendes afsted. Efterfølgende tager du ganske enkelt bare fat i en medarbejder fra K. C. Pedersen, der hjælper dig med at få fat på det helt rigtige produkt, der kan lette din situation og din hverdag.