Bestil det bedste inden for økologisk foderblanding og kvægfoder til dine dyr på cr-f.dk

CR Foderservice har dedikeret et helt anlæg til økologiske foderblandinger, så du kan tilbyde dine dyr det allerbedste. Køb kvægfoder til konkurrencedygtige priser, som er fremstillet af de absolut bedste råvarer af en producent med hele 35 års erfaring i branchen.

Vælg en økologisk foderblanding til dine dyr

Hos CR Foderservice kan du købe en økologisk foderblanding til dyr i høj kvalitet. De fik den 5. oktober 2018 et autorisationsbevis for økologiske virksomheder, hvorfor de nu tilbyder økologiske foderblandinger såvel som konventionelle. I samarbejde med Fødevarestyrelsen, har virksomheden lavet rensningsprocedurer til deres mobile blandeanlæg, som sikrer, at de økologiske foderblandingers GMO-holdige råvarer ikke bliver kontaminerer med Non GMO-råvarer. De har desuden et dedikeret anlæg til produktion af økologiske foderblandinger, som rengøres ugentligt efter den godkendte rengøringsproces. Når der er produceret de økologiske foderblandinger, der er behov for, benyttes anlægges til produktion af konventionelle blandinger resten af ugen, hvorefter processen starter forfra. Ingen anlæg producerer økologiske foderblandinger uden først at have gennemgået en grundig rengøringsproces. CR Foderservice oplever en stigende interesse blandt kunder, der ser muligheder i og ønsker at anvende deres eget korn for at slippe for lange transporter, og produktionen og antallet af kunder har gennem de seneste år været stærkt oppegående. CR Foderservice tilbyder også at levere den økologiske foderblanding direkte til dig med mobile blandeanlæg uden de store anlægsinvesteringer, som er lette og nemme at vedligeholde; et konkurrencedygtigt alternativ til fabriksfremstillet og hjemmeblandet foder.

Kvægfoder helt efter dine ønsker

Siden starten af 2019 er producenten begyndt at udvide kundesegmentet med kalve- og kvægfoder. For at producere kvægfoder, skal der udføres en rengøringsprocedure ved forarbejdning af enkeltråvarer, herunder eksempelvis valsning af byg. Ved produktionen af blandinger af kvægfoder, er der dedikeret anlæg, som ikke blander foder, som indeholder animalsk protein. Dette er kun muligt i den vestlige del af landet, da der i den østlige del kun laves blandinger med animalsk protein. Virksomheden tilbyder at grovformale eller valse dine råvarer til kvægfoder og forarbejder også gerne egne producerede proteinkilder, herunder blandt andet lupiner eller hestebønner, som skal grovformales, eller korn, som skal valses. Når du bestiller kvægfoder fra cr-f.dk, kan du også få lavet blandinger af kvægfoder ud fra vægtintervaller, hvilket vil sige, at blandingen løbende kan tilpasses dyrenes behov. Det er virksomhedens oplevelse, at mange landmænd ønsker at anvende deres eget korn og protein, da det giver en fornemmelse af, at de råvarer, der bruges til fremstillingen af deres kvægfoder, er gode og sunde. Besøg www.cr-f.dk og læs mere om udvalget af kvægfoder og økologiske foderblandinger.