Unikt garn til dit næste strikkeprojekt

Under Corona-nedlukningen kastede folk sig ud i alverdens håndværks- og hyggeprojekter. Nogle fermenterede grøntsager og lavede surdej, mens andre genoptog strikning eller startede helt fra bunden. Hvad end du er nybegynder eller veteran, så findes der et væld af spændende strikkeprojekter, du kan begynde på. Med en unik og håndfarvet garn fra KreativGarn.dk står din næste sweater eller cardigan garanteret særligt ud.

Der var et væld af gamle håndværkstraditioner, der kom tilbage under Corona-nedlukningen. Mange af dem er gået i glemmebogen igen, men strikning er mange fortsat med. Det er måske særligt skønt, fordi du sjældent løber tør for idéer til, hvad du skal kaste dig over, efter du har færdiggjort et projekt. Mulighederne er uendelige, og med håndfarvet garn fra Kreativgarn.dk kommer strikken til at emme af kvalitet.

Unikt kvalitetsgarn i alle regnbuens farver

Garn du finder nede i et supermarked, er typisk syntetisk farvet. Det er ikke fordi garnet forhindrer dig i at strikke godt, men med håndfarvet garn får du et mere særpræget resultat. Når man håndfarver garn, får du nemlig et forskelligt udfald for hver gang. På den måde bliver strikkeprojektet aldrig identisk med et andet, selvom du og din ven har brugt den samme garntype. 

Leder du efter garn til dit nye strikkeprojekt? Så kan du tage et kig på KreativGarn.dk. De har et væld af garntyper og håndfarvet garn, så du garanteret kan finde noget, der falder i din smag.

Disse garntyper er blandt deres brede sortiment:

Du kan finde en masse forskellige typer håndfarvet garn og flerfarvet garn, som udvikles efter samme gode kvalitet. Gå på opdagelse i strikke-universet hos KreativGarn.dk.

Vigtigt tilbehør til dine projekter

Skal det næste strikkeprojekt være en vest, en cardigan, en hue, et halstørklæde eller en tyk vintersweater? Du har i hvert fald brug for en nøgle kvalitetsgarn samt rigtigt tilbehør. Hos KreativGarn.dk udbyder de bl.a. en række forskelligt tilbehør fra den famøse strikkeblog Petiteknit. Du kan eksempelvis få fingrene i en projekttaske, der kan holde på alle dine garnnøgler, strikkepinde og hvad der ellers måtte være brug for. 

Hvis du skal strikke noget mere avanceret, med forskellige dele, er det også vigtigt, at du bruger de rigtige strikke- eller rundpinde i de rigtige tykkelser. Find både tynde og tykke størrelser på rundpinde hos KreativGarn.dk.

Skal dit strikkeprojekt shine ekstra meget, kan du også anskaffe dig en neutral uldsæbe. Sæben er udviklet specielt til sensitiv uld, som ovenikøbet ikke kræver, at man skal skylle den ud. Den holder desuden uønskede dyr som møl væk fra strikken.