Bliv inspireret til at gå på arbejde: Prøv et motiverende foredrag

Hvis du enten synes, at arbejdsdagene virker lange, eller det er svært at finde motivationen til at gå på arbejde, så kan det være at denne artikel er noget for dig. Den kommer nemlig til at handle om de motiverende foredrag, du får fra JohnHarmsen, der vil hjælpe dig med at øge din arbejdsglæde. Hvis det lyder som noget for dig og din arbejdsplads, kan du læse mere om det i denne artikel.

John Harmsen har siden 2002 arbejdet med at gøre arbejdspladsen til et bedre sted at være. Han har masser af erfaring med at holde foredrag, og derfor skal han nok hjælpe dig med at blive motiveret samt få en god indstilling til det at gå på arbejde. Hos JohnHarmsen er det muligt at bestille enten et webinar, kursus eller foredrag, og det er helt op til dig, om foredraget skal foregå på din arbejdsplads eller online. Prisen afhænger af, om det skal være online eller på arbejdspladsen. Samtidig kan du vælge en workshop, der enten varer en halv dag, en hel dag eller flere dage, så den tilpasses din arbejdsplads. Til foredragene har I mulighed for at være alt fra fem deltagere til 5000, og John Harmsens foredrag er ikke blot med til at give jer inspiration, de er også underholdende. 

Find motivationen til at arbejde med et foredrag om motivation

På JohnHarmsens hjemmeside har du mulighed for at læse om de to foredrag om motivation på arbejdspladsen, som virksomheden tilbyder. Foredragene hedder VERDENS BEDSTE KOLLEGA 2.0 og GLAD – MED VILJE og handler om motivation på to forskellige måder. Hvor GLAD – MED VILJE mest omhandler arbejdsglæden, og hvordan du får en positiv indstilling til dit arbejde, handler VERDENS BEDSTE KOLLEGA 2.0 mere om, hvordan du forbedrer miljøet på arbejdspladsen ved at opføre dig som en god kollega over for de andre. Hvis det ikke er et foredrag om motivation, du leder efter, så er der også mange andre foredrag, kurser og webinarer på JohnHarmsens hjemmeside. Det er blandt andet muligt at vælge et kursus i kommunikation, kundeservice og forandringer på arbejdspladsen. Samtidig finder du de bøger, som John Harmsen har skrevet, der handler om motivation og arbejdsglæde. Det er altså muligt for dig at få hjælp til at forbedre din arbejdsplads hos virksomheden.