Dyrlægens Gård hjælper dig med at tage dig godt af dit kæledyr med sårrens til hund og kalm til katte

Det er aldrig rart at se sit kæledyr være ængsteligt eller stresset, og især ikke rart at se sin lille hund med et stort sår, fordi den er blevet bidt. Her vil den have brug for både en god sårrens til hunde, omsorg og måske et dyrlægebesøg. En kat, der er stresset over fx høje lyde fra fyrværkeri, kan beroliges med Kalm. Dette middel kan købes hos Dyrlægens Gård, som kun forhandler det allerbedste til din hund og kat.

Dyrlægens Gård

Køb sårrens til hund hos dyrlaegensgaard.dk for optimal kvalitet

Der kan være mange grunde til, at din hund har et sår. Måske er den blevet bidt af en anden hund, måske har den en smertefuld hudbetændelse eller en forbrænding. Et sår har rigtig godt af en sårrens beregnet til hunde, fordi sårrensen desinficerer og renser. Et sår har også godt af at få tilført fugt, og dét klarer sårrens også. På den måde heler såret hurtigere. På dyrlaegensgaard.dk kan du finde sårrens, der ikke svier ved påførsel – og så bliver det ikke nemmere og mindre smertefrit at hjælpe helingsprocessen på vej! Hvis hundens sår er så alvorligt, at du eller dyrlægen har lagt en forbinding, skal du rense såret med sårrens til hunde, hver gang du skifter forbindingen. Sådan holdes såret rent og heler hurtigere.

Giv dit kæledyr ro i stressende situationer med kalm til katte

Det er ubehageligt at se sin kat være nervøs og ængstelig. Stressen kan skyldes et dyrlægebesøg, høje lyde eller en anden situation, som er uvant og stressende. Kalm til katte er et fodertilskud, der gør katten glad og rolig på en helt naturlig vis. Kalm kommer fra Scanvet, som er en anerkendt producent af lægemidler til katte. For optimal virkning skal du give din kat en dosis Kalm 1-2 timer inden den stressende situation og således sikre, at det virker, som den skal. Hvis din kat ikke bryder sig om tabletter, kan Kalm købes i flydende form hos Dyrlægens Gård og kan evt. blandes i foderet. Ellers er det nemt at give katten en Kalmtablet. Fodertilskuddet er naturligt og helt uskadeligt, så du skal ikke være bange for at give din kat for meget.