Markedets bedste muligheder i vægtskiver og vægtstænger

Sidea.dk er en officiel webshop, der forhandler træningsudstyr fra italienske Sidea. Køb vægtskiver, vægtstænger, kettlebells m.m. til at optimere din styrketræning. Prøv også at kigge på udstyr til funktionel træning, yoga og pilates hos www.sidea.dk.

Sidea.dk

Vægtskiver i særklasse hos Sidea.dk

Sidea.dk fører forskellige typer af vægtskiver. Du finder de mindre pump plates, som man også kender fra holdtræningsområder i fitness centre. Så finder du også vægtskiver i gummi samt PU vægtskiver. Har du brug for bumberplates til at skrue op for intensiviteten? Husk at investere i nok af de store såvel som de små skiver, så du kan finkorrigere vægten og skabe den passende modstand til din form, dagen og dit pågældende sæt. Sidea er et mærke til dem med passion for styrketræning. Træningsudstyret er i en suveræn kvalitet i forhold til discountmærker. Hvis du er ambitiøs, uanset om du er begynder eller erfaren, så vælg vægtskiver og styrketræningsudstyr fra www.sidea.dk.

Vægtstænger inkl. hex bars og EZ barbells på www.sidea.dk

Vægtstænger findes i mange typer. Du kan hos Sidea.dk købe trænings barbells, olympiske vægtstænger og triceps bars. Bestil letvægtsstænger og safety squat barbells. Webshoppen tilbyder også super pump vægtstænger fra det italienske mærke. Du kan bestille hex bars såvel som EZ barbells. Find også tilbehør til vægtstænger som vægophæng, lås og plyobokse. Vi taler virkelig om den højeste kvalitet. Udvalget er til dem, som tager træning seriøst. En god vægtstang er et alsidigt træningsredskab, som låser op for en masse helkropsøvelser. Nedlukningen af Danmark har været et boost til motionister, der har sat et hjemmetræningsrum op. Sidea.dk sælger dog ikke kun til private, men også til elite-motionscentret, der kigger efter det bedste udstyr. Læs mere om barbells på www.sidea.dk.

Køb vægtstænger og vægtskiver i særklasse hos Sidea.dk. De fører vitterligt alt inden for styrketræningsudstyr. Det betyder også, at kettlebell-interesserede har mulighed for at tilfredsstille alle behov i forhold til type og vægt. Se også udvalget af ankelvægte, håndvægte og flydende kalk.