Find Virbac dyrefoder og transportkasser til kat hos Dyrlægens Gård

Hos Dyrlægens Gård kan du finde et bredt udvalg af foder og udstyr til husdyr. Læs bl.a. om Virbac dyrefoder samt om en transportkasse til kat her.

Dyrlægens Gård

Virbac dyrefoder

Dyrlægens Gård har et bredt udvalg af foder til både hunde og katte. Der er forskellige producenter, som laver kvalitetsfoder med gode råvarer og god smag. I dit dyrs foder skal der være det rette indhold af vitaminer, proteiner, fedt og mineraler. Og det afhænger af hvilket dyr du har, hvilken størrelse og hvilken alder. Der er bl.a. et bredt udvalg af Virbac dyrefoder i butikken, som laver mange forskellige slags foder. Virbac dyrefoder findes både til katte og hunde, og der er bl.a. foder til at styrke led og knogler, til at modvirke nyreproblemer, til at styrke tarme og modvirke fordøjelsesproblemer, foder imod allergi, imod træthed eller overvægt. Virbac dyrefoder er noget af det bedste, og de går op i sundhed såvel som god smag for at både styrke dyrenes sundhed men også velvære. God smag er vigtigt for dyr, for deres foder er stort set det eneste de spiser.

Transportkasse til kat

Hos Dyrlægens Gård kan du også finde udstyr til husdyr. Der er forskellige slags tilbehør, som er godt at have til husdyr. Hvis du fx skal transportere din kat, så er det klart smartest at bruge en transportkasse til kat. Hvis du skal have den med flyet, toget, bussen eller bilen, så er en transportkasse til kat helt klart smartest. I kassen skal der være god ventilation, så den kan få rigeligt med luft og den skal også kunne se ud igennem gluggerne, så den ikke oplever stress. Med en god transportkasse til kat kan du let tage katten med i sommerhus eller med på ferie. Den kan være praktisk, hvis din kat ikke er vild med at være alene hjemme og du ikke har mulighed for at fodre den. Læs mere om det gode udvalg på siden www.dyrlaegensgaard.dk, hvor du kan finde meget mere information om udstyr til husdyr.