Køb en Carpe Diem seng og spiseborde i smukke design hos ILVA Max Jessen Terndrup

Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du finde alt hvad du drømmer om af designermøbler. Læs bl.a. om spiseborde og om en behagelig Carpe Diem seng.

ILVA Max Jessen Terndrup

Carpe Diem seng

Sengen er måske hjemmets ubestrideligt vigtigste møbel. Alle skal sove, og i gennemsnit sover vi ca. 1/3 af vores liv, så det må også godt være behageligt. Alt for mange sover dårligt om natten, og det giver stress, dårlige vaner, dårlige spisevaner og kropslig smerte. Søvnen er super vigtig, og det er vigtigt at have en god madras, som man føler sig godt tilpas på. Der er forskellige meninger om, om en madras skal være hård eller blød og du har nok helt selv din egen mening også. Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du finde mange forskellige gode senge bl.a. fra mærker som Carpe Diem. Navnet betyder grib dagen og det er lige præcis det, du gør når du sover i en Carpe Diem seng: du vågner med masser af energi til at gribe dagen og få det meste ud af din vågne tid. Der er forskellige Carpe Diem senge i butikken, så mon ikke du kan finde den perfekte til dine behov. Læs mere om en komfortabel Carpe Diem seng på www.max-jessen.dk.

Spiseborde fra anerkendte mærker

Næst efter sengen, så er spisebordet vel det vigtigste møbel i hjemmet, for det er der familien samles efter arbejde, lektier og fritidsaktiviteter for at dele et måltid og tilbringe kvalitetstid sammen. Der er forskellige spiseborde i sortimentet hos ILVA Max Jessen Terndrup, hvor du kan bl.a. kan finde designs i eg, valnød, bøg etc. Mærker som HAY og Hjort Knudsen laver smukke spiseborde, og du kan finde både runde, ovale og firkantede modeller. Bordet skal være indbydende og rummeligt, så der er plads til hele familien samt venner og al maden, som skal stå på midten. Det skal være praktisk, så det er behageligt at sidde og spise ved det, og det skal være smukt, så man får lyst til at samles omkring det og nyde måltidet sammen.