Alt i produkter til haven – markedsparasol, ukrudtsmiddel m.m.

Havehobby.dk sælger forskellige typer af haveparasoller inkl. de helt store markedsparasoller, du kan læse mere om her. Det er også en side, der er specialister i ukrudtsmiddel.

Havehobby.dk

Bestil en stor markedsparasol til butikken eller privaten

Køb en kæmpe markedsparasol hos Havehobby.dk. Hvis man har brug for skygge til den helt store sommerfest, er det også nødvendigt at have en stor parasol, der matcher ens krav. En markedsparasol på 5 diameter leverer kølig skygge til alle ender af bordet, så der er bedre rammer for at nyde et godt måltid mad, om end det er til havefesten eller en almindelig middag ude på terrassen. Du finder både runde og firkantede varianter i sortimentet hos Havehobby.dk. Sidstnævnte fås som 5×5 meter, og de kan dække et massivt areal og skygge for flere borde. Derfor er de bl.a. anvendelige for restauranter og caféer. Yderligere finder du også tilbehøret til din nye markedsparasol inkl. stabile parasolfødder, der holder den store haveparasol på plads, selvom vinden rusker i den. Du finder også parasolovertræk til markedsparasol, når du klikker ind forbi Havehobby.dk.

Spar mange kroner og ører på ukrudtsmiddel hos Havehobby.dk

Et andet vigtigt element i haven er effektiv ukrudtsbekæmpelse. Der er en verden til forskel mellem godt og middelmådigt ukrudtsmiddel, og derfor anbefales det at sætte sig lidt ind i tingene inden køb. Hos Havehobby.dk finder man effektivt ukrudtsmiddel med glyphosat bl.a. fra Ryom og Pistol. Det er glyphosat, som er det aktive middel i RoundUp, Zeppelin og andre typer af ukrudtsmidler, og som mange forbinder med høj effektivitet. I 2015 blev det forbudt at sælge glyphosat ukrudtsmiddel med en koncentration på 360 g/l til privatbrug uden sprøjtetilladelse, men private kan stadigvæk købe det mindre koncentrerede ukrudtsmiddel på 120 g/l. Hos Havehobby.dk finder du begge varianter, og du kan også indkøbe tilbehør til at sprøjte med, så du opnår en bedre ukrudtsbekæmpelse.

Gør en god handel på artikler til haven. Havehobby.dk har et omfattende udvalg af haveprodukter, og denne webshop scorer også godt på prisen, uanset om man bestiller ukrudtsmiddel eller en markedsparasol.