Håndlavede lanterner, glaslamper og andre lamper af Tine K Home

Er du interesseret i at finde en hjemmeside, hvor du kan få en masse inspiration til hvordan du kan pynte og møblere dit hjem på en personlig og stilren måde, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.tinekhome.com hvor Tine K Home har samlet et smukt udvalg af bl.a. håndlavede lanterner og lamper. Find også en romantisk glaslampe i deres udvalg.

Tine K Home

Udsmyk din have med håndlavede lanterner

håndlavede lanterner af Tine K Home

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden hvor der er en stor passion for unikke møbler og pynteting fra både Danmark og udlandet. Tine K Home har i mange år samlet smukke ting fra rejser rundt omkring i verden, og har derigennem fået en masse inspiration til hvordan man kan samle et unikt og personligt sortiment af pyntesager og møbler til det moderne og stilrene hjem. Start med at tage et kig på deres udvalg af håndlavede lanterner til udendørs brug. Deres håndlavede lanterner er stilfulde og elegante og er oplagte til at hænge på en terrasse eller i haven, hvis I ønsker lidt hyggebelysning en lun sommeraften. I deres udvalg af håndlavede lanterner kan du finde lanterner i oxideret messing, der er perfekte hvis du godt kan lide et lidt råt udtryk. Du kan også finde håndlavede lanterner i sølvbelagt messing, hvis du ønsker en mere elegant stil. Deres håndlavede lanterner er også smukke at stille ved siden af hoveddøren, hvor de kan give en hyggelig velkomststemning hvis du fx en aften skal have gæster.

Find nye lamper til brug indendørs samt udendørs

lamper af Tine K Home

På deres hjemmeside kan du også finde et flot udvalg af lamper. Den rette belysning er essentiel for at skabe en hyggelig stemning i hjemmet, og derfor er lamper vigtige for indretningen. I deres udvalg af lamper kan du finde rigtig mange forskellige modeller, lige fra kurvelamper til lamper med skærme flettet af palmeblade. De har både lamper til at hænge og at stå, og du kan derfor være sikker på at kunne finde en, der passer til dine behov. Tine K Home arbejder meget med forskellige materialer og har en stor passion for at udforske de æstetiske muligheder som forskellige materialer giver, og derfor kan du også finde lampeskærme i unikke og anderledes materialer såsom velour. Fælles for alle deres lamper er deres høje kvalitet og stilrene design, som kan passe til rigtig mange forskellige hjem.

Kig på glaslamper via tinekhome.com

glaslampe af Tine K Home

Er du på udkig efter noget original belysning, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af lamper af glas. En glaslampe er enormt elegant og enkel, og er meget smuk at have hængende fordi dens transparente udtryk sammen med dens bløde former gør den fængende i et rum. En glaslampe kan fås i forskellige farver glas, så du har mulighed for at finde den glaslampe, der passer bedst til dine andre møbler og vægfarver. Derudover varierer lampernes top også i farve, hvor du både kan få en top i sort og messing. En glaslampe er super alsidig i sit udtryk, idet den både kan være rå hvis den sættes sammen med møbler, der fx er mørke og enkle i farverne, og den kan gøres feminin og romantisk, hvis den sættes sammen med møbler, der er mere bløde og varme i farverne. Du har derfor rigtig mange muligheder og kan tage din stil i mange retninger med en glaslampe. Køber du din glaslampe over deres webshop tilbyder de at du kan hente den på deres hovedkontor for at undgå at betale fragten.

Du kan derfor med stor fordel tage et kig på deres hjemmeside hvis du ønsker at få inspiration til hvordan du kan gøre dit hjem mere personligt og hyggeligt med unikke og stilrene møbler eller pynteting.