Find energikoks og Fireheat træpiller til gode priser hos Pillemadsen

Pillemadsen udbyder et stort sortiment af brændsel, der kan sprede både varme og glæde i dit hjem. Du finder alt fra træpiller og træbriketter til energikoks og pejsebrænde. Deres udbud af træpiller er dog det mest populære, blandt andet pga. dets høje kvalitet. Du finder nemlig træpiller fra mærker såsom Fireheat, Barlinek og Heatlets.

Pillemadsen

Energikoks i høj kvalitet

Når du handler hos Pillemadsen er du ikke bare sikret træpiller, træbriketter eller energikoks i utrolig høj kvalitet, men også i en prisklasse, der er helt sin egen. Pillemadsens forretning er nemlig beliggende akkurat syd for den dansk-tyske grænse, hvilket betyder, at du ikke betaler 25% moms, men bare 7%. Derudover handles der kun træpiller, træbriketter og energikoks ind fra kvalitetsmærker såsom Barlinek, Heatlets eller Fireheat, og du får hermed brændsel i høj kvalitet til næsten ingen penge! Bestil derfor enten træpiller, træbriketter eller energikoks hos Pillemadsen, da deres udvalg ikke bare er det bedste, men også det billigste.

Fireheat træpiller med høj brændværdi

Træpiller er nok det mest populære produkt hos Pillemadsen, hvilket nok mest af alt skyldes de kvalitetsbevidste producenter, der handles ind fra. Fireheat er en af de store spillere når det gælder træpiller, da deres produkt er utroligt langtidsholdbart. Du kan købe sække fra Fireheat med op til 975 kg træpiller, sådan at du ikke skal tænke på brændsel igen til langt ud i fremtiden. Træpiller fra Fireheat har en brændværdi på 4,8 Kwh, hvilket også betyder, at de holder i lang tid, samt at du derfor ikke behøver at fyre med nye træpiller hele tiden. Deres lave indhold af vand og aske, øger også kvaliteten af træpillerne, samt deres afbrændingstid. Vælger du derfor at investere i et parti Fireheat træpiller slipper du for at skulle købe brændsel ind om og om igen i lang tid ad gangen!

Besøg www.pillemadsen.dk og bestem dig for din foretrukne brændsel, før du bestiller et parti hjem, der hurtigt vil stå klar til afhentning i butikken lige syd for den dansk-tyske grænse.