Køb German Pellets træpiller i god kvalitet hos Lakoda

Er det tid til at fylde lageret med træpiller op igen, og vil du gerne spare lidt ekstra på indkøbet? Så kan du med fordel alliere dig med Lakoda. Den danske virksomhed har specialiseret sig i at levere træpiller fra kendte kvalitetsmærker som German Pellets træpiller, Lava, Barlinek og Task, til priser hvor konkurrenterne har svært ved at følge med. Vælger du selv at køre over grænsen og hente træpillerne, kan du nøjes med at betale tysk moms og spare endnu mere.

Lakoda

8 mm og 6 mm træpiller

Der er flere gode fordele ved at købe dine træpiller hos Lakoda. Først og fremmest så har forhandleren alle de bedste mærker på lager, så som German Pellets, Lava, Task og Fabrich, og du finder et godt udvalg af både 8 mm og 6 mm. Alle træpiller holder strenge krav til kvalitet og brændetid, for at sikre at du får god værdi for dine penge. Du kan desuden selv vælge om du vil tage turen ned over grænsen og hente træpiller, eller vil have dem leveret. Vælger du det første, kan du nøjes med at betale tysk moms og spare ekstra.

German Pellets træpiller med tysk moms

Et af de mærker, du finder i kataloget hos www.lakoda.dk, er German Pellets træpiller. German Pellets træpiller er kendt for at holde et særdeles højt niveau af kvalitet, hvilket deres EN Plus A1 og DINplus-certificeringer bevidner om. Samtidig er priserne på German Pellets træpiller holdt på et fair og kundevenligt niveau, i hvert fald når man handler hos Lakoda. På den måde bliver det lidt billigere at varme hytten op til vinter. Har du spørgsmål vedrørende køb af German Pellets træpiller, kan kundeservice på hjemmesiden næsten med sikkerhed besvare disse, og hjælpe dig med at vælge den optimale type German Pellets træpiller eller andre mærker.