Hos AU Maison finder du et bredt udvalg af bordskånere og brødkurve

Hos www.aumaison.dk finder du et hav af produkter til din boligindretning. Her finder du både pynteting, møbler og ting til borddækning – her er bl.a. store udvalg af både bordskånere, brødkurve og meget mere. Gå på udkig i AU Maisons unikke univers og find dine favoritter.

Ny bordskåner til elegant borddækning

Leder du efter service og andet, der kan gøre din borddækning elegant og smuk? Hos AU Maison finder du produkter til dette, bl.a. i deres flotte udvalg af bordskånere og dækkeservietter. Hos AU Maison finder du bordskånere og dækkeservietter i mange forskellige størrelser, designs og materialer – pynt f.eks. dit bord med stilfulde, grafiske bordskånere i sølv eller guld, eller lad nogle af de mange dækkeservietter i flere forskellige farver skabe en råd tråd gennem borddækningen- og pynten. Der er rig mulighed for at finde borddækningsprodukter, der passer perfekt ind i dit hjem og din indretningsstil. Her finder du borddækning til både hverdag, middage og fester m.m. – alle produkter er af unik håndværksmæssig kvalitet designet i Danmark.

Brødkurve i forskellige farver

Brød er elsket af stort set alle, og vi spiser det gennem hele dagen. Måske får vi en bolle eller et stykke franskbrød til morgenmad, en rugbrødsmad til frokost og en flute som tilbehør til aftensmaden? Hos AU Maison finder du en masse flotte brødkurve at servere dit brød i – uanset om det er til morgenmad, frokost eller aftensmad. Brødkurvene er alle designet og håndlavet i Aarhus af AU Maison selv, så de har et unikt, detaljeret design i høj kvalitet, der ikke fås andre steder. Find de smukke brødkurve i mange forskellige farver, der måske matcher din indretning eller anden borddækning, såsom bordskånere, dækservietter eller noget helt andet.

Tøv ikke med at besøge AU Maison, når du skal finde diverse ting til din indretning. Alle AU Maisons produkter er håndlavede og af unikt, dansk design.