Bredt udvalg af 3M støvmasker og ergomåtter til ethvert behov hos BBN Shoppen

Mangler dit værksted derhjemme eller arbejdsplads lidt ekstra komfort og sikkerhed, så kan du med fordel købe ergomåtter, som giver dig et godt, stabilt ståsted på de steder, hvor du har mest brug for det. Arbejder du også med materialer som genererer støv, så kan du også finde et godt værn mod det med 3M støvmasker, som du alt sammen finder hos BBN Shoppen.

BBN Shoppen

3M støvmasker i høj kvalitet

Støv kan forårsage en række ubehageligheder, hvorfor det er vigtigt for dig og måske kollegaer, at beskytte sig imod det. Hos BBN Shoppen har de et fint udvalg af støvmasker, som kommer med eller uden ventil. Derudover er der fokus på kvaliteten hos bbnshoppen.dk, hvor 3M støvmasker er de eneste, som bliver forhandlet. 3M støvmasker er kendt for netop den høje kvalitet, og prisen er endda lav. Du bliver både beskyttet fra støv, så du kan trække vejret ordentlig, i mens du arbejder, men du kan også få et højt niveau af komfort fra netop 3M støvmasker, som du ikke ser ved andre mærker. Støvmaskerne passer til alle, og du mærker slet ikke, at du har den på. Uanset om du er en stald eller værksteder, så er det vigtigt at beskytte huden, men også lungerne, og netop de støvmasker kan du købe hos BBN Shoppen.

Godt udvalg af ergomåtter

Hvis du arbejder i en butik, lagerhal, kontor eller i industrien, så er et godt underlag altid godt. Udvalget på bbnshoppen.dk tilbyder både ergomåtte som er skridsikre, men også ergomåtter som kan modstå oliespild og fedt. Det kan f.eks. være, at du står i et værksted, hvor der af og til bliver spildt olie, men med ergomåtterne kan du være sikker på, at du ikke falder, og slår dig. Den sikkerhed er meget vigtige i håndværksbranchen, hvorfor investeringen sagtens kan betale sig. Det er trods alt en billigere løsning, end at miste en medarbejder til en arbejdsskade fra et fald. Måtterne kan også bruges i et kontormiljø, hvor ekspedienten skal stå op i mange timer. Effekten fra måtter gør, at ekspedienten har en bedre komfort, hvilket betyder, at produktiviteten bliver højere, og alle arbejdsgivere vil have øget produktivitet. Aflastningsmåtter og ergomåtter kan findes i mange varianter på bbnshoppen.dk.

Vil du have øget produktivitet, undgå skader og vejrtrækningsproblemer, så kan støvmasker og aflastningsmåtter godt anbefales til dig eller din virksomhed.