Løbebånd og romaskiner til stærke priser på sagatrim.dk

Kom forbi Saga Trim, og prøv motionsmaskinerne, inden du køber. Saga Trim forhandler bl.a. romaskiner og løbebånd. Kvalitet giver resultater!

Saga Trim

Køb romaskiner fra flere mærker

Køb romaskiner som fx Kettler og Concept 2 modeller. Du får en god og allround træning, som kan være med til at gøre dig klar til udendørs roning på søen. Mange vælger at ro på en romaskine uden ønske om at nogensinde sætte sig i en rigtig robåd. Det er lige meget, om du er garvet, eller du aldrig har benyttet en romaskine før. Der er altid noget formmæssigt at vinde! Concept 2 har opnået høj status internationalt, og det er det mærke, som de fleste professionelle benytter sig af. Saga Trim forhandler både Concept 2 D PM5 og E PM5 varianterne. Vælg mellem en lang række af romaskiner også fra Kettler, der har slået sig fast på gode priser. En anden mulighed er den kendte WaterRower i træ. Man finder en række tilbehør til Concept 2 romaskinerne som sædepude, Logcard og andet. Det er også muligt at købe en SkiErg fra mærket på sagatrim.dk. Klik dig ind online, og se udvalget af romaskiner. Husk, at du også kan prøve inden køb i butikken.

Løbebånd til den kvalitetsbevidste løber

Hos Saga Trim finder du også løbebånd bl.a. fra Flow Fitness, Nautilus og Tunturi. Når vejret ikke er til at løbe udendørs, kan det være motiverende at have et løbebånd til indendørs brug. Bliv belønnet med overskud i hverdagen, når du holder formen ved lige. Det er også muligt at udfordre sig på anden vis på et løbebånd, hvor man let kan løbe intervaller og andre fartøvelser. Det vigtigste, når det kommer til denne motionsform, er, at man er konsistent. Hvis man stopper med at træne over en længere periode, mister man formen. Reducer chancen, for at dette sker, ved at have et løbebånd derhjemme.

Køb løbebånd, romaskiner, kondicykler og andre træningsmaskiner til konkurrencedygtige priser via sagatrim.dk.